laci62apafej Creative Commons License 2006.08.11 0 0 362
Valójában kezdő fórumozó vagyok, nem tudom, van-e külön ilyen téma.

Azt figyeltem meg, hogy fórumokon gyakran, egy-egy hozzászólásnál, csak néhány,  fontos, kevésbé fontos, adat, információ jelenik meg, de ritkán van teljes körű leírás. Inkább kérdések vannak, válaszok is részben, v. egészben.

Hogy sokmindenre együtt legyen a válasz, írtam magamnak egy GYIK-ot (gyakran ismételt kérdéseket a tejalapú kefirgombákról, de van a kombucháról és a kristálygombáról is) válaszokkal, elég jól sikerült, ha kéri valaki, elküldöm szívesen.

Miután  évekig kerestem a helyes cselekedetek, helyes beszéd, helyes gondolkodás útját, a következő felismerésre jutottam:

A betegségek, ill. az egészség témában nagyon fontos a pszichés (lelki) tényező, konkrétan arra gondolok, hogy az egészség visszaállításában a kefir fogyasztásánál is mennyire fontos a kitartás. (a kefir fogyasztás egy éven át visszaállítja a teljes!!! egészséget, 1-2 hónapos fogyasztása már bizonyos betegségeket megszűntet)

A kitartást befolyásolja, a remény, azt pedig, hogy mit hallunk, mit tudunk, milyen adataink vannak javulásokról, a gyógyulásokról, ez végső soron kialakítja hitünket, meggyőződésünket a kefir fogyasztással, jótékony hatásaival kapcsolatosan

Ez utóbbi kettő önmagában eldöntheti, hogy betegség, vagy gyógyulás. Gondoljatok bele, hogy a hatóanyag nélküli semleges, ártalmatlan tabletták, a placebók, pl. 20%-ban tudják javítani az állapotokat.

Tehát, ha sok jó hírt szedünk össze egy csokorba, és ezeket olvasgatjuk, látunk saját bajainkhoz hasonló, gyógyult eseteket, akkor kialakul a gyógyulást segítő hit, és meggyőződés, ami katalizátorként hat majd a biokémiai  változások mellett, és pozitívan segíti, átállítja  gondolkodásunkat, beállítottságunkat is.

Sokszor ez az, ami átsegít  egy krónikus betegségen rögzült gondolkodásos állapoton.

Ezen javulásokat, változásokat szeretném összegyűjteni, kategorizálni, és megosztani veletek.

Kérlek benneteket, hogy nyereségeiteket,   -a tejalapú kefirgombákkal kapcsolatosan, -  bármilyen javulást, pozitív változásokat írjátok meg nekem is (kefirgombasiker@freemail.hu ) , és a fórumra is.  Javaslat: írjátok meg feltétlenül, az időtartamokat, mennyi ideje, milyen tünetek vannak, mennyi ideje fogyasztjátok a kefirt, mekkora a javulás, miben mutatkozik meg, mi múlt el, mi javult, mi jelent meg, stb., ha lehet, minél részletesebben. A kúra alatt végeztetek-e más egészségjavító programot?

Az erő és egészség legyen veletek, sziasztok, üdv, Laci. (Bp.)