Na idefigyeljetek Mindannyian!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én mostan itten megpróbálom megvédeni magam, mivel ugy látom, (elárulhatom) 4 azaz 4 pasi frocliz itten engemet!!!!!!!! Ha jól veszem ki a szavaitokból.... ehelyett akár utazhatnátok is!!!! ( :))) )
Na, jó, akkor részletezem, Ti akartátok!!!! Látszik, hogy mind pasik vagytok, fogalmatok sincs, hogy nem olyan egyszerű ez a budi ügy. Szóval az esemény előtt éppen fényképeztünk. Mire a kiskoru felkiáltott, hogy neki most aztán.... szóval menni kell. Hát mivel nem szerettem volna egy csomag popsitörlővel átmasírozni az éttermen, ezért belevágtam a fényképezőgépet a hátizsák zsebébe, és mentünk. CSak, mivel sürgős volt, nem huztam be a cip/zipzárat. Ott a már lentebb ismertetett körülmények miatt a gép a csészében landolt, mikor lehajoltam. Mivel nem volt hová akasztani a hátizsákot. Meg kell hogy mondjam nagy mákom volt még igy is, mert tök tiszta (nak látszó) volt az egész, és még nem jutottunk el az eseményhez, mert ugye akkor a gyerektől bele sem tudott volna esni... ugye... de azért a kihalászás egy élmény volt... szerencse, hogy a képeknek nem lett bajuk, de fizettetek már 24.000-et egy budira menésért???? :))) na most már mindenkinek minden világos??????? felejtsük el, már eleget röhögtetek!!!!!!
Ja, még jó, hogy nem voltak ott magyarok,mert a gyerek ahelyett, hogy csinálta volna amiért mentünk, kirohant, végig az éttermen az apjához és kb. az ajtóból kiabálta mi történt... :)))