Pelle381 Creative Commons License 2006.08.10 0 0 780

Csajok, halálosan szívás Stacey magyar hangja, hát hogy a fenébe sikerült ezt a szinkronhangot rászabni?!  Kinek kije ez a valaki?!?!:////  

Én megértem Staceyt, hogy a középutat választotta, House egy év alatt tönkrement volna teljesen, ha amputálják a lábát és tolószékes lesz, egy bot is irtózatos sebeket ejtett rajta, nemhogy egy amputálás!   Ezt mindketten tudták, amikor dönteni kellett, hogy valójában a két véglet - halál és csonkolás - egy, mindkettő a biztos halált jelenti, és Stacey csak egy lehetőséget adott neki, egy olyan szintet, amellyel azért megküzdhet(ne), és biztos vagyok benne, hogy abban a hitben engedélyezte a műtétet, hogy úgy vélte, House így fog a legkevesebbet szenvedni.   Nem hiszem, hogy a halált kellett volna választania, kvázi magára hagyni, csak mert House így döntött kurva nagy fájdalmak közepette.  Ez nem az az eset, amikor az eutanázia megérthető, mert mondjuk az illető a hátralévő kevés életében mozdulatlan bábként élhetne csak gépeken, és ágytálaznák egy nap tízszer.    

Fordított esetben House ugyanígy döntött volna Stacey esetében, sőt még hülye poénokat is nyomott volna, hogy na szivi, mindig is extrémszexre vágytam, ha már a teve nem jön össze, akkor egy egylábú nő:-)))