Törölt nick Creative Commons License 2006.08.10 0 0 759
A 30 órát megtartó pedagógustól elvárni (ehhez átlagosan 30 óra felkészülés azért társul) hogy még képezze is magát, nem hiszem, hogy lehet.

A 30 ora felekszules egy total palyakezdonel meg csak-csak, de par ev utan azert Te sem gondolod ezt komolyan. Kepezni magad lehet tovabba a nyari szunetben, a tavaszi szunetben, a teli szunetben es az oszi szunetben is, egeszen nyugodtan, nem muszaj a "szorgalmi idoszakban".

De ez az egesz itt teljesen OFF, a jovoben vagy emelkedni fog a munkaterhelesetek, vagy realertekben csokkenni a fizetesetek, ez teljesen egyertelmuen kovetkezik a koltsegvetes tarthatatlan helyzetebol, nincs mas alternativa, igazabol csak azert irtam, hogy ne mondhassatok, hogy nem szoltam idoben. (Az, hogy az osszel bejelentendo elvonasok miatt vagy magas inflacio miatt vagy allamcsod miatt, technikai reszletkerdes, mindenki a bejelentett elvonasokkal jarna a legjobban.) Ezt lehet, hogy igazsagtalannak erzitek, biztos lesznek majd tuntetesek, sztrajkok, ez benne van a pakliban, majd nezem a Hiradoban, mi az abra.

(Bar ha a koztisztviselok kezdenenek sztrajkolni, az egy hetig eleve fel sem tunne a kutyanak sem, ugyhogy olyan nagyon meg ettol sem felek.)

Reszemrol asszem befejeztem, ujat mar nem tudok elmondani, ha valaki a jovoben ravilagit, hogy mi a gond azzal az ervemmel, hogy a hatekony munkavegzes ossztarsadalmi erdek, tovabba a munkaeropiac es a nem bebetonozott allas hatekonyabb munkavegzesre sarkallja az embert, mint a bertabla es a "biztos eletpalya", arra megprobalok reflektalni (ha tudok), a tobbibe belefaradtam.

ZOH
Előzmény: palimadar69 (755)