ehead Creative Commons License 2006.08.09 0 0 5

Sziasztok!

Mint láttátok már korábban nyitottam a topicot, de mivel nem jelentkezett anno senki ki is ment a fejemből az egész. Aztán tegnap kiírtam egy lapot, hátha........ Kár, hogy már nem korábban, de jobb később mint soha.

A vízóra leolvasót én megelőztem, de nálam már legalább 2 hónapja hitelesítették az órákat. Kaptam is egy számlát július végén, miután felhívtam a Vízműveket. Szép-szép, hogy csak kb. 200 forintot számláztak, na de a mérőórák állása még márciusi a számlán. Szóval mint megtudtam, minden páratlan hónapban küldenek számlát és minden páros hónap 1-15. napja között lehet telefonon bediktálni az óraállást.
06-80-203-613

És csak ezután dobott be a leolvasó cetli, amire ezek után szerintem már nem kellene kiírnom az állást. Vagy mégis?

A kábel dolga nálam megoldódott azóta, az EMKTV-vel szerződtem még a tavasszal. A TV-t hamar be is hozták, de az internetre kellett várni kb. 1 hónapot. Ja és a legolcsóbb net náluk 3900 Ft. Ezzel sem a T-com sem a UPC hasonló kategóriás ajánlata nem vetekszik.

Hallottatok valamit a rendkívüli közgyűlés összehívásával kapcsolatban?
A közös képviselő, Bea a múlt héten elején nekem azt mondta, hogy erre a hétre próbál egyeztetni a Nettonnal, mivel a garanciális problémákról lenne szó........
Azóta meg semmi hírem.