Na jóóóó van máááá! Kaptam mailt... csak mire rájöttem, hogy ki küttte...:))))
Nem sértődöm meg, nehogy azt hidd, csak én is csipkelődöm... :)) (skorpió)
Különben az e-mail címeket szerintem az összeset egyszerre átállították egyszercsak nem publikusra, mert az enyém is olyan lett egyszer...de visszatettem.
ja, közben kiválogattam, hogy ez nekem szól...hehe.. :))
Ásd el magad jöhet, ha akar, de azt sejtem, hogy ettől még nem leszünk többen...hihihi... :))
De, digitális gépem volt, amig baleset nem történt vele Marokkóban... :( és igy a kukában fog landolni, amint sikerül elhoznom a szervízből... 30-ért csinálnák meg, és 24 volt a gép... akarsz röhögni? beleesett a klotyóba. már ugyis tudja a világ, egyik fórumos barátnőm beleírta a jordán fórumba, azóta rajtam röhögnek szerintem... itt is tikolni próbáltam, de már mindegy,.... ugysincs itt senki... hehe.. szóval kiskölyökkel nem mindig egyszerű utazni... én nem röhögtem azért, mert épp 300 kép volt rajta, de szerencsére a kártyának nem lett baja... de a gép nem bírja...ja, a szervízben nem mondtam meg mi történt, csak hogy vízbe esett, de nem sósba... hihi... ugyhogy most egyelőre nem lesz másik, ezt is jó sokára vettük, mindig átszámoltam az árát repjegyre... (egy fél Damaszkusz)
szóval nem tudom hogy kell kicsinyíteni, én fényképeztem, az Uram rakta gépre, meg ő tudja, hogy milyen programot adtak hozzá...
na, feldobtam ezt az üres kocsmát????? mi van, már meleg sincs, nem járnak az emberek kocsmában?????