Veronica Pinter
2006.08.08
|
|
0 0
507
|
Szia, nagyon érdekes ahozzászólásod, de lehet hogy szerencse dolga, de mi akik itt írunk, hál istennek nem volt negatív élményünk.Mi a tavaszon voltunk a barátainkkal, és elég későn éjszaka értünk be a városba, ráadásul a központi pu.-ra, onnan villamossal tudtunk tovább menni és mi a barátnőmmel jegyért kajtattunk az éjszakai pályaudvaron, hát mondanom sem kell a kutyát sem érdekeltük, pedig hallhatták hohy külföldiek vagyunk.A villamoson maxi rendesek voltak és elkalauzoltak bennünket napig voltunk kinn és azon kívül hogy egyik nap esett
az eső semmi más nem történt velünk . Ha esetleg olvastad visszamenőleg a beszámolókat rájöhetnél hogy igenis egy látnivalókbangazdag város, valószínű nem készűltél előtte belőle és nem tudod mit érdemes megnézni.A férjem pld. a San Sirótól ájult le pláne amikot beleülhetett a Seva székébe, de az Utolsó vacsora egyenesen lélegzetelállító. Bóvli mindenhol van, ez a nagyság átka, de ha rám hallgatsz bárhol jársz próbáld meg más szemmel nézni, hidd el tényleg van gyönyörű oldala.Tavaly Rómában voltunk és semmi gázost nem tapasztaltunk, talán sokat járok a 7-busz vonalán és egy kicsit óvatosabb vagyok. Most Nápolyba készülük az őszön, na látod attól félek egy kicsit.Az már teljesen más világ mint a gazdag északiak.Mint hallottam ők sem csípik egymást, mármint az északi és déli olaszok.Most jöttünk meg Gradoból ez Trieszt alatt van és direkt örülök mert magyar szót alig hallottam.csupa nyaraló olasz vett küröl bennünket és a ház ahol laktunk csupa ott lakó olaszok voltak Lelkesek és segítőkészek, a strandon már biccentő viszonyban voltunk a plédszomszédokkal.Őszitén kívánom neked hogy máskor a jobbik oldalát lásd meg, mert negatív dolog sajna itthon is érhet. szia. |
Előzmény: pullman1 (505)
|
|