Törölt nick
2006.08.08
|
|
0 0
667
|
Mér? Te élvezed, ha ki vagy szolgáltatva? Te szereted a létbizonytalanságot?Kicsirigo, nekem mar szunt meg a munkahelyem ugy, hogy a delutan 1-re osszehivott ertekezletrol nem kellett visszamenni dolgozni, ugyhogy ebben a temaban talan ne te magyarazz nekem -- ennek ellenere eszembe nem jutna aktat tologatni valamelyik sohivatalban. Amiket összehadrikálsz, abból süt az irígység.Hulye vagy, kerlek alassan. Ha irigy lennek a miniszteriumi aktatologato keresztfiamra vagy eppen a nyari szabadsagat tolto tanar hugomra, hat bizony nem itt sirnek az Indexen, hanem elmennek magam is aktat tologatni vagy eppen tanitani. De az nekem nem palya, nem erdekel, nem motival es valoszinuleg emberileg is alkalmatlan vagyok ra, mint ahogy ciganyzenesznek es szakacsnak is az vagyok. Villamosmernoknek viszont ugy tunik, eleg jo vagyok, legalabbis a nemeteim azt mondjak, valamilyen szinten szivesen is csinalom, igy aztan inkabb ezzel foglalkozom. Olyan szinten erzem jol magam a boromben ugy altalaban, amit a magadfajta beszukult kispolgar valoszinuleg el sem tud kepzelni, fel sem tud fogni. A gazdaság szíveskedjen olyan eredményes lenni, hogy az állam finanszírozni tudja az alapfunkcióit. Ennek egyes-egyeduli akadalya a 70-80-90%-os ossz-adoterheles es merhetetlen burokracia, emellett lehetetlen eredmenyesnek lenni. ZOH |
Előzmény: lekiscsiri (662)
|
|