gye Creative Commons License 2006.08.07 0 0 3367

Hali!

Dension icelinkem van, szól, meg vezérelhető, de persze ez sem konstans működik kifogástalanul, de hogy mi hibázik olyankor az iPod vagy az IceLink nem tudom. De időnként nem vezérelhető. ilyenkor lehúz, újraindít, stb... Két alapvető üzemmód van, az egyikben a kijelzést meg a menüt a műszerfalra/navira teszed át (mármint bmw-nél ki kell választani, hogy melyikre, gondolom ez máshol is így van), és ekkor az iPod-on semmit nem tudsz vezérelni, botárnyosan kezelhetetlen módon tudod viszont a kormányórl, fejegységről, naviról, vagy ahonnan neked tetszik, de át tudod váltani félvezéreltre, ekkor a kijelzés nem kerül át, vezérelni tudod az ipod-ról, illetve tudod léptetni a kormányról, én így használom, így viszonylag kezelhető, igaz nem olyan veszélytelen, mint a navit nézni nagy betűkkel. Igazából így viszont megvehettem volna töredékáron a sima hangátvitelre alkalmas dension cuccost, már nem tudom, hogy hívták.

Ha nagyon érdekel, budaörsön megtalálsz hétközben, meg tudod nézni/hallgatni működés közben is.

üdvagyé:)

Előzmény: Rikkie (3363)