rg7 Creative Commons License 2006.08.06 0 0 14747

aki tiszta szívből szereti a vasutat

Igen, valami ilyesmi. De próbálom mindezt ésszel tenni, a szemre oly gyorsan felszökő hályog mellőzésével.

Belátom nem könnyű elfogadni azokat a nézeteket, amiket ma sok egyéb tényező a vasútra kényszerít, de észre kell venni, hogy a világ örökké változik, halad.

Ma már nem gőzmozdonyok járnak a viciken sem, pedig dédapáink fiatalkorában minden bizonnyal szentségtörés volt dízel motorkocsikkal vicizni, de mivel jobb és olcsóbb volt, mint a gőzös, ezért kiszorította azt.

A másik aspektus pediglen az lenne, hogy észre kell venni (ha sikerül a hályog mögül kinézni), hogy hosszú évek óta nincs pénz semmire ami vasút. A zsák alján egy kanyi nincs. Ha költeni kell valamire, akkor a többség javát szolgáló dolgokra kell, s nem a néhány tucat ember gyönyörére. Mondom ezt úgy, hogy nekem is fáj, hogy pl. nem láthattam üzemben pl. Szigetvár-Kaposvárt...

A körülötted lévő dolgokat ismerem, elismerem, így felesleges bemutatkoznod:), bántani meg még inkább nem akarlak, akartalak.

De én is úgy gondolom, hogy érzelmektől vezérelve nem lehet gondolkodni. Persze félted a környezeted, az elért dolgokat, ami egy természetes reakció, de fel tudsz mutatni egy olyan megoldást, ami költség nélküli racionalizációt tesz lehetővé? Szerintem ha igen, akkor t úr egyből bemutat az ő No.1-ének...

A zsák alja üres....

Előzmény: Törölt nick (14745)