India1970 Creative Commons License 2006.08.06 0 0 368

Sziasztok!

Elnézést a késésért, de elég sok dolog összejött, így nem volt sok időm.

Szóval, este fél hétkor érkeztünk Manilába, majd elkezdtem a reptéren a kocsibérlést. Kb. 1 óra után minden papírt elintéztünk, amikor az utolsó rubrika kitöltésekor kiderült, hogy Banaueba nem lehet bérelni autót, mert tiltja a szabályzatuk. Nem baj, akkor buszozunk, de mivel már este 8 óra volt, így elmentünk egy szállodába taxival. A szálloda a Mabini streeten volt, olcsó volt, 1 éjszakára pont megfelelő. Mikor kifizettem a szállást, utána elkezdtem rendezni a másnapi utazást Banaueba. Kiderült, hogy a sok más helyen talált leírás ellenére a buszok nem reggel indulnak, hanem este 10-kor, ráadásul csak egy busz megy ilyenkor. Na, nem baj, 1 nap elmegy, mivel már kifizettük a szállást, így maximum körbenézünk Manilába, hogy amikor majd indulunk haza, akkor minden rendben legyen. Másnap nézelődés (közben elkaptam egy zsebtolvajt, amint éppen az asszony táskájában turkált), este pedig buszozás (jó tanács: meleg ruhát vinni kell a buszra, mert a légkondi miatt – 10 fok körül van). Reggel megérkeztünk, ahol már várt Renaldo minket. Érdekes fazon, egy kicsit meg is szívatott minket (feleslegesen cipeltük a hátizsákunkat vagy 4 órán keresztül), de egyébként minden rendben volt. Annyit az információitokhoz, hogy két gyereke van (iker lányok, találkoztam is velük), illetve nem 24, hanem 32 éves, de ez lényegtelen.

Előzmény: R-U-D (367)