Mumu Creative Commons License 2006.08.06 0 0 157

Ez egy regi felosztas ismerjuk a  legrosszabb kommunista  idokbol: aki nincs velunk az ellenunk van...

Sajnalom de nem tudom magam identifikalni :

-bombarobbantokkal akik civil lakosagra celoznak ( ha ezt a zsidok teszik akkor veluk nem,ha ok azzonban haboruban oda lonnek ahol a guerillak a civilek moge bujva hadakoznak akkor sajnalom a tusznak vet sajat siita lakosagot de oda kell loni..az o feladatuk ettol a belso terrortol megszabaditani magukat,kivulrol nem lehet,de a terroristakat akkor is ki kell nyirni).Ugyanigy alltam az irgunnal szemben annak idejen.

-akik meg akarjak semmisiteni azt az orszagot  ahova a holocaust aldozatai menekultek.Nem targyalni akarnak veluk,nem, hanem megsemmisiteni.Errol mar irtam nem a szegeny arabok tehetnek ugy ahogy Ibn Saud mondta hanem mi, itt a tetes orszagok teruleten kellett volna helyet adni egy sajat orszagnak ahol sajat eletuket elhessek( es nem veszem ki belole Szlovakait sem es MO-t sem).

Inkabb tartom kevesbbe vagy jobban takart antiszemitaknak azzokat akik mindenkepen az egyik oldalnak adnak igazat, a masiknal meglatjak azokat a bunoket amelyeknel a sajatjaiknal   hogy is mondjam... megmagyarazak a tetesek bizonyitvanyat is...

-nem tartok azzokkal akik sajat gyermekeiket es felesegeiket teszik az elso sorba hogy a tetemeiket aztan felahsznalhassaak politikai magyarazatokkal. nem uj a dolog. Az iraqi-irani haboruban fiatal oerzsa onkentes martitrokkal futattak be azt a frontbeli teruletet amelyen aknakatt sjetettek.. A siita martirsag mythosa segitett az onkentesek keresesebe..erdekes hogy egy vezeto se kovette oket.

-nem tartok azzokkal akik Isten nevet veszik a szajukra masokat olni

Generacios kulonbseg van koztunk. Szamodra a holocaust tortenelem szamomra megelt ido ,barataim felelmevel,tanulsaggal azzokra a tepelodo idovel mikor barataim  hatarozatai szulletek itt hagyni hazajukat es ki emnni egy bizonytalan mar akkor haboruba elo es pedig allandoan 50 eve haboruba levo orszagba csk azert hogy ne uldozek oket  majd soha es hogy a gyermekeik eg tudjak magukat vedeni...

Igy bizony Gabor barat.

:)

utoirat:

Mas az ha Ikaljan kiall megha nem is taryguilagos a valalstarsaiert..ott egy bizonyos szubjektivitas meg szimpatikusis,de nem nalunk,nem itt ahol oylan konyeden terunk at mas temara ha a mi zsidouldozeseinkrol jon a szo.Meg vagyok gyozodvbe,nem lehet egesseges egy nep mig fel nem fdolgozza valosagban a multat es  az ellenseg tetteivel egyutt a sajatjat is.

Kulonben: a szombati MN-ben van egy egesz oldal  vissaztekintes a deltiroli esemenyekrol,ki de foleg mit robbantottak annak idejen azzok a remes terroristak...

Előzmény: Kobzar (156)