spoter Creative Commons License 2006.08.06 0 0 1339

Sziasztok,

aranyos topic, pont illenek bele a velünk történtek:)

Ferihegy, fapados (Wizz Air), vasárnap hajnal, Kréta felé.

Már a jegykezelés előtt negyed órával iszonyú sorban állás, beelőzés, veszekedés tetté színesebbé a beszállás előtti pillanatokat.

Nem igazán értettem miért, úgy gondoltam aki utolsónak száll fel a buszra, az fog legelőször leszállni róla. Mi voltunk az utsók közt akik felszálltak a buszra, de amikor kinyitották az ajtót akkor egyszerűen simán lelöktek róla, míg az egyensúlyomat próbáltam visszanyerni trappolva, visítva nyargalásztak a gép felé:)

A gép utasai Kb 70% honfitárs, 25% krétai, a maradék teljesen vegyes volt.

Csak nézték kerek szemmel a mutatványt, ami komolyan mondom lazán verte egy hetedikes csapat osztálykirándulását.

Amint felemelkedett a gép, esküszöm előkerült 3db zsömle és 10dkg felvágott valakinek a csomagjából, és máris megkezdődött a szendvics gyártás:)

A visszaúton szinte ugyan ezek az események zajlottak le (szendvicsezés nélkül), megint mi szálltunk fel utsónak a buszra, de már rutinosan leugrottunk mielött lelöktek volna róla, és adtunk utat a gép felé rohangászó utas kollégáknak.

Beletörődve ballagtunk a gép felé, hogy már tuti nem lesz helyünk egymás mellett, de nem! A full tömött gépen, a középső vészkijáratnál pont volt két üres hely. Nem tom miért, talán féltek odaülni:)

Üdv: