LissyCasey
2006.08.06
|
|
0 0
1338
|
3 hete Írországba utaztam londoni átszállással. Már földet értünk Londonban de még mozgott a gép, amikor 3-szor bemondta az utaskísérő, hogy amíg újból nem szólnak, addig maradjunk a helyünkön becsatolva és még NE kapcsoljuk be a mobilkészülékeinket!Erre mit tesz a sok kretén? Még gurult a repülő de már az ülések között tömött sorokban táskákkal a hátukon nyomultak a kijáratok felé, hülyetyúk már telefonál: "Hellóka, Londonban vagyok..." Hazafelé szintén London, wizzair check-in pult: 2 sorban állnak a magyar utasok, 80%-ának arcára írva, hogy mi szartuk a spanyolviaszt mert Angliában voltunk és ugye az elmaradhatatlan pampogás:"Nézd má ennek is mennyi kézipoggyásza van, ezt mind fel akarja hozni a fedélzetre, hát hülye ez?"
Párizs, tavalyelőtt augusztus: Mars mezőn térdelek a fűben az Eiffel-tornyot fényképezem és hallom a hátam mögül:"B..meg Apa hülye vagy mint a segg!" Megérkezett egy magyar busz... Másnap Louvre: a tömegben észrevettem egy középkorú nőt a következő ruházatban: rövidujjú felső a térdnadrágba beletűrve, zokni, női szandál. Közelebb mentem és sajna nem csalódtam, magyarul beszélt élete párjával. Szóval - tisztelet a kivételnek- ott vagyunk a szeren. Ja, és nem utolsósoban ha valami ki van rakva ingyen (cukorka, kis zacskós ketchup, majonéz, kristálycukor) a magyarok többsége ha kell neki, ha nem teletömi vele a száját vagy a zsebét, rosszabb esetben a táskáját. |
|