Törölt nick Creative Commons License 2006.08.05 0 0 14533

Igen, sokan lettek paranoiásak annak idején. Nem egy ismerősöm távozott akkoriban - a félelemre hivatkozva - az országból. Mosolyogtam a bajszom alatt.

De azért nem kell amnéziásnak lenni. Ezt az egész katymatyot az akkori MDF szellemi vezérkara kavarta fel, de nem is akárhogy. Talán mostanra mintha kezdene leülepedni a szenny. 16 év után.

Nehéz %-osan kimutatni a mértékét, de azért az MDF győzelmébe (különösen az  SzDSz felett) "némi" antiszemita motiváció is besegített.

A rendzserváltáskor, még a választások előtt - igaz, nagyon rövid ideig - SzDSz-esként igyekeztem megváltani a világot. Ilyen minőségemben meghívást kaptam egy MDF pártértekezletre (Bp. XIII. kerület). Nagyon hamar felálltam és kijöttem. Rosszul tűrtem azt a fasisztoid bandát. Nem az volt a bajom, hogy egy két primitív barom zsidózott, hanem hogy a vezetés támogatóan eltűrte.

Szóval a kollegáidnak nem volt igazuk. De ők csak egy kellemetlen, igen gusztustalan bolhából kreáltak vérszomjas fenevadat. (Persze a bolhák is megnőhetnek.) De akit egyszer egy kígyó megmart, az a gilisztától is...

Előzmény: troopdzsoj (14474)