raulista Creative Commons License 2006.08.04 0 0 279
A feketelistás topikba már leírtam, most átmásolom ide is. Gumimacy: eddig mi is mindig meg voltunk elégedve a Neckermannal, és azt hittem, velünk nem történhet semmi rossz.
A Neckermannban az eddig hallott rosszak ellenére is megbíztam. Eddig. Szeretem, ha jó előre minden el van rendezve, és hogy biztos legyen a kiválasztott szállás, már februárban lefoglaltam náluk. Neo Poriban egy négy csillagos szállodát. Nem mintha túl sok jót hallottam volna a környékről (turistagyár), de a Meteorákat és az Olümposzt mindenképp meg szerettem volna nézni, és ez jó kiindulási pontnak tűnt. Mindamellett finom homokos a strandja, és esténként lehet sétálni, nézelődni. Mikor odaértünk, kiderült, hogy túlfoglalás történt, de ne aggódjunk, 20 km-re kapunk egy 5 csillagos szállodát. Kérdeztem, hogy ott is van-e némi élet esténként, mert erről a helyről még soha nem hallottam. Persze, mondta az idegenvezető, ott is van város, élet, minden. Mikor megérkeztünk, még egyszer megkérdeztem, mivel nem láttam semmit, hol a központ, mutatta, hogy arra másfél percre. Hát a környéken elhanyagolt viskókon, egy bolton és két étteremen kívül semmi nem volt!! Egy préri közepére raktak minket. 10 km-re volt az első település, ahová esténként be lehetett menni. És a finomhomokos part helyett egy elhanyagolt, köves tengerpart fogadott. Mikor ezek kiderültek, hívtuk telefonon, hogy ez nem felel meg az elvárásainknak, értetlenségének adott hangot, hogy ez egy 5 *-os szálló (maga a hotel tényleg elég jó volt), 4 medencével. De ha én medencében akarnék fürdeni, minek elutazni egy tengerpartra? ( mellesleg rajtunk kívül mindenki AI volt, amitől eleve viszolygok, elnézést az ezt kedvelőktől) Már abba is belementünk, hogy apartmanba költöznénk, csak Neo Poriban. Két napig hitegetett, hogy talán sikerülni fog, de aztán semmi. Úgyhogy naponta 40 km-t kellett autóznunk a strandra. Igaz kaptunk kárpótlásul egy görög estet, amit disco és némi kacsatánc fűszerezett. Brr... Szerintem nem is kéne katalógust kiadniuk, minek válogasson a sok hülye, mi a megfelelő neki, legyenek csak Joker szállások! Én becsapva érzem magam, mert nem véletlenszerűen böktem rá egy hotelre, hanem azt szerettem volna.
Tavaly Koson voltunk velük, nagyon jól éreztük magunkat nem kis részben a szállás és szállásadónk kedvessége miatt. Fontolgattuk, hogy visszamennénk, de ezek után ki garantálja, hogy tényleg ugyanoda mehetnénk?