kamerasmobil Creative Commons License 2006.08.04 0 0 204
1. Hatekonysagnovelessel talan nem jart, de azelott meltatlanul alulfizetett retegeknek megy tole jobban a sora. Gondolom te nem vagy se tanar, se apolono.
2. Mint fent. Talan valamennyivel kevesebb nyugdijas neninek kell kukaznia.

Teny es valo hogy nagyreszt ennek a ket lepesnek az arat kell most megfizetnunk, mert nem volt meg ra a fedezet. Valoszinuleg lehetett volna jobban is csinalni.
De elobb vagy utobb mindenkeppen meg kellett lepni ezeket.

3. Ezt mar leirtak masok, en annyit tennek hozza hogy szamtalan EVA-s ceg fog szeptembertol hirtelenjeben erdemi penzeket adozni. A beetetes mukodott es aki tehette az ezt valasztotta az utobib evekben, na ok most vagy megprobalnak visszaallni a kamuszamlakra... Vagy anyaznak egyet es rajonnek hogy meg igy se annyira rossz nekik, figyelembe veve az egyszerubb konyvelest, a torvenyesseget. Sztem tulnyomoreszt igy fognak donteni az emberek.

4. Nem ertem miert kritizalod ezt, ha kozben neked teljesen oke hogy valaki adokedvezmenyt vehessen igenybe mert "ugyis fizet eleget a TB kasszan keresztul" (ami egyebkent nem jo, mert nem lenne szabad a kulonbozo teruleteket osszekeverni, ami TB az TB-re menjen, ami ado az a tobbire es kesz!).
Hacsak nem pont ez a bajod hogy minimalberes dolgozo nem vehet igenybe adokedvezmenyt... de az szerintem egyebkent sem a jo modszer mert a magasabb fizetesueket tamogatja, szoval ebben tovabbra sem ertunk egyet.

5. Ez egy felelosseg a sok kozul, es a kreativ koltsegvetes sajnos nem uj dolog (alultervezett inflacio, keteves koltsegvetes mondanak valamit?). De attol meg ostobasag volt valoban, csak hat tobbek kozott az 1.-2. pontok miatt nem tudtak meguszni.

6. A korrupciot ugy ahogy van ki kene zuzni mindenhonnan, csak hat hogyan?
Előzmény: lajafix (195)