kolégám iRiver-ére gondolkodás nélkül elcserélném, ha az 60gigás lenne.
Biztos igazatok van, de a winfosozást végképp nem kéne idekerverni. pont a MAC világ az ami atombiztos, és nem ilyen bugos...
Szvsza a könyvtárstruktúránál elsődlegesebb kategorizálási módszer nem létezik, a tag-ekben lévő egyéb infó alapján lehetne egyéb dolgokra keresni.
DE:
file |artist | album | track | No | stb...
asdfasf.mp3 | Alice Cooper | Trash | Trash | 1 | etc...
helyett miért nem lehet
file |artist | album | track | No | stb...
/mp3/alice cooper/trash/01-trash.mp3 | Alice Cooper | Trash | Trash | 1 | etc...
letárolva, és akkor minden jól marad, lehetne simán könyvtárban turkálva lejátszani, de lehetne playlisteket is összeállítani stb... túl bonyolult lett volna?
Mert ugye megírták FAT-re is meg MAC-es fs-re is a programokat, tehát az nem lehet kifogás, hogy más az FS.
Na mindegy, tényleg mindennel szokott probléma lenni, el is fogadom, csak ezzel már annyi gondom volt, hogy elegem van belőle.
És igenis macerás, hogy be kell TAG-elnem, máskülönben nem tudom használni.
Default az lenne, hogy normálisan könyvtárszerkezet alapján besorolja őket, advanced userek pedig használhatják a TAG-eléssel járó extra feature-öket is.
Írok programokat egy ideje, és ez nem a legfelhasználóbarátabb szvsz
Off pana mp3 lejátszó amit a barátnőmnek vettem megvétel után barátnőm berakta a pc-be, átmásolta ár explorer-ben a zenéket, és hallgatta albumonként keresési lehetőségekkel. Én erről beszélek.
üdvagyé:)