Hello!
Jó árban dolgoznak a srácok! :) Egy loajcsere ha 1 kezét a seggébe dugja a szerelő, akkor is meg van fél óra alatt pollenszürőstől, mindenestől. Akkor milyen rezsi örabérben dolgoznak?
Nekem sikerült kialkudni az 1. szervizből a pollenszűrőt. Most egy ismerős megy ugyan oda, neki már nem hagyta magát a munkafelvevő, mondván hogy majdnem kirúgták az ilyen esetekért. Egyébként minden egyes karbantartás része a pollenszűrő csere, viszont a légszűrő csak 45-nél cserés. Érdekes, hogy a GM fontosabbnak tertja a mi egészségünket, mint a motorét. Nem értem, hogy mit keres a garanciafeltételként megszabott karbantartási tervben a pollenszűrő? Az ablaktörlő lapát, és a szelepsapka miért nincs benne? Esetleg a Wunder Baum légfrissitő csere? :)))
Nekem a 2. jön majd, ami 24 hónap, vagy 30.000km, amelyik előbb következik.
Na ez sem egyértelmű, mert 10hónaposan(11.500km) voltam az elsőn, igy gondolom, hogy nem 30.000, hanem 26.500km. Azt nem érem el addig, max 20-22, de a 24 hónap se bizti hogy jó, met szerintem az előző karbantartástól számitott 1 év. De majd kitalálják, és 2 hónap majdnem mindegy. Ez Annál érdekes, aki hamar beletett egy ötöst, és lecserélte az olajat.