gye Creative Commons License 2006.08.04 0 0 3266

Amúgy én egyáltalán nem csodálkozok, hogy néhány kevésbé informatikai beállítottságú emberke nem nagyon érti ezt a vackot. Megbocsásson mindenki, nekem azért van még meg, mert ehhez van interfészem a kocsiba. 5 éves korom óta, azaz immáron 30 éve, a sztereómagnó berhelésével kezdődően mostanáig, amikor  programozó vagyok, és mindenem a kütyüzés, és meg is van szinte mindenem, amit egy elektrotechnofetisiszta kívánhat magának, talán ez életem egyik legtöbb mérget okozó ócskavasa. Az iTunes egy kurvalassú rakás szar. Az iPod hol vezérelhető, hol nem, lefagy, törlődik az egész tartalom (úgy hogy egy helyben volt az asztalon a gép) usb-n keresztül nem tölthető adattal csak korlátozottan, néhány giga után megáll a másolás, az iTunes a drága akármit akárhogy állítok állandóan új podcast könyvtárat hoz létre, és újra másolja az összes podcast-emet (és nem érdekel, ha valahol van erre egy beállítás egy eldugott menüben, ami ezt kikapcsolja, NE CSINÁLJON ILYET!)

Azt, hogy a kocsiban mennyit szenvedek a kezelhetetlenségével, azért nem írom, mert azt nyilván rá lehet fogni az interfészre is...

Egyébként a mai világban az RTFM valamilyen szinten értelmét vesztette. Igenis, ha én veszek egy szar zenelejátszót ilyen drágán, annak legyen annyira inteligens a szoftvere és a menüje, hogy egy hülye is tudja kezelni, és ezzel maximum nem kell egyetérteni, de az iPod+iTunes párosítás minden csak nem egyszerű legalább is elsőre... És a tárolási módszerről meg nem is beszélek. Megmondja valaki, hogy ennek a könyvtármentes, a hierarchiának egy db file-ban való tárolásával mi lehetett az eredeti cél? Igenis a kolléga jogosan tette fel a kérdést, hogy miért így van, viszont Zeusz is jól mondta, szereted vagy elhagyod ezt a sz@rt. Én azt hiszem, hogy el fogom hagyni.

már régóta készül ez a kitörés, legfeljebb most már nem szerettek engem :)

üdvagyé:)