vartomol Creative Commons License 2006.08.03 0 0 771

Érdekes, hogy kiürülnek a topicok, amikor  dolgok alapjaihoz érünk.

Ezért is döntöttem úgy, hogy én már csak akkor megyek szavazni és csak annak adom oda a voksomat aki a rendszerváltást tényleg elölről kezdi és végig is viszi!

Aki felülvzsgálja az eladósításunk körülményeit, aki felülvizsgálja a teljes pivatizációs folyamatot és aki végre társadalmi vitát kezdeményez arról, hogy ma Magyarországon mi a jobb és bal,- oldal! Mert itt is nagyon sok a sumákolás!

Aki végre nyilvánosságra hozza az ügynök-listákat és lerántja a leplet a"rendszerváltás"-ról!

A én olvasatomban:

1. szdsz (multinaconális tőke pártja) SZÉLSŐJOBBOLDALI

2. mszp (magyar nagytőke pártja)  JOBBOLDALI

3. fidesz (programja alapján balközép, ideológiájában keveredik a liberális, keresztény-szociális és a nemzeti, de maradjunk a gazdasági elképzeléseknél) BALKÖZÉP

4. MIÉP SZÉLSŐBAL

A jobbik, kdnp, mdf önmagában nem mérhető tényező. A jobbik  a média kanténjából nem tudott kitörni,  kdnp csak a fidesz miatt létezik, az mdf pedig ugyanúgy a média blöff-pártja, mint a centrum.

12-es IQ-val rendelkező tirpák nyilatkozik: persze, baloldali érzelmű vagyok, ezért szavazok az mszp-re! A dolog ot bukik meg: nem baloldali pártra szavazol baszkikám ráadásul azok vitték el a munkahelyedet és vették el a lóvét amit befizettél évtizedek alatt, akikre most nosztalgiával gondolsz... "menyivel jobb volt a melósnak kádár alatt..." Hányszor és hányszor hallottam ezt!

Előzmény: zividivi (769)