horex Creative Commons License 2006.08.03 0 0 17

Ezt 1xüen nem hiszem el ! /nem ketelkedve persze szavaidban/

A korabbi emberrablásos témához kapcsolodva:

Valamely nőismerosom kolcsonzott 1 zugugyvednek penzt, amit persze az nem adott meg. Papir term. nem volt rola.

No akkor nehanyszor elkaptuk az utcan, hogy mi van a penzzel.

Igergetett de semmi.

Aztan kifigyeltuk melyik kocsmaban osztja a jogi tanacsokat es amikor befejezte jogi tanacsadasat, az utcan elkaptam, betuszkoltam a Daciamba / :) /

és irany a csaj lakasa.

Ott elmondtuk neki , addig nem lep ki innen, mig elismervenyt nem ad a penzrol, illetve ki nem fizeti.

Volt a csajnak 2 kutyaja is, akik ugymond vigyaztak az ipsére.

Aztan persze este elengedtuk, mert mi a fenet tettunk volna.

Erre ő okosan feljelentett emberrablassal-szemelyi szabadság korlatozassal.

Volt itt más sulyosbito korulmeny is persze amire most nem terek ki, bár eleg rohelyes volt. Tortent rendori intezkedes is de persze ott sem vizsgaltak, hogy a foszer tartozik penzzel, tehat az egesz okát.

Szerencsem volt, hogy a foszer tenyleg zugugyvéd volt és nem jelent meg a targyaláson, a birosag előállitotta volna, de nem talaltak.

A targyaláson jol szetszedtem a vadjait, amiben sok marhasagot irt le, hogy probalja sulyosbitani az esetet.

Jol elviccelodtunk a targyalason beleertve a birot is, de vegul kaptam 1 biroi figyelmeztetest es valami 21ezer Ft perkoltseg megfizetest.

A biro a szunetben utalt rá, h. egyetert velem, mert az ilyen szemetekkel, nem lehet mit tenni mást, de a torveny az torveny.

Talán ha a biroság , rendorseg megkerdezne a sertettet, a feljelentot is , hogy miert johetett letre a cselekmeny es erdemben vizsgalna is, sokszor a sertett lehetne az elitelt.

Ugye 1 "jogos" lovoldozesben, vagy mas "tulzott" vedekezesben elmarasztaljak a vadlottat, de nem vizsgaljak erdemben , hogy kerult a vadlott a lakasba, kertbe egyaltalan kapcsolatba a vadlottal.

Van most is egy esetem. Elloptak a mobilomat. Tudom ki.

Gondolom a rendorseg nem foglalkozik erdemben vele, mert bizonyitani nem lehet, hiszen reg valamely kocsmaban eladta. Én is tudom, ő is tudja.

Szoval , mit tehetnék, szepen valamikor elkapom az utcan, aztan jol megkenem naygon.

Ha elkapnak en leszek a hunyo, mert ugye onbiraskodas stb.

Azt nem nezik, mekkora veszteseg nekem a telefon, meg a tel.szam elvesztese.

Mondhatom, az egzisztenciam fugg tole, nem beszelve a tovabbi koltsegekrol.

Na , de ismerjuk a magyar jogrendet.

by horex

Előzmény: USAbarát (13)