Hannibalbarkas Creative Commons License 2006.08.02 0 0 9512

Nna, végigolvastam az utóbbi három hét termését...:-)

Detty!:-)

Sajnálom, hogy drágább lett az utatok, mint ahogy terveztétek.:-( Ebben gondolom az is benne volt, hogy -értelemszerűen- kifizettétek ugyebár az agadiri szállodát olyan napokra is, amikor ott sem voltatok. Utólag elgondolva lehet hogy olcsóbb - és praktikusabb - lett volna csak repjegyet venni Casablancába (talán még Hámfri Bogárttal is találkozhattatok volna:-))).

Viszont továbbra is kitartok amellett, amit a talin mondtam, hogy legközelebb Egyiptomba menjetek! Persze no Hurghada + ilyesmi (vagy mongyuk csak pár napra a Vörös tenger miatt:-)) E olcsóbb mint M és összehasonlíthatatlanul könnyebb közlekedni. Emlékszem, amikor mi voltunk, Asszuánban és Luxorban is kb 3ezer forintért szálltunk meg éjszakánként légkondis hotelekben reggelivel + az asszonnyal:-)

Ja, és A mindig visszasírja az ottani frissen csinált hideg üdítőket (mangó, narancs, gránátalma, guava, stb)!:-)

y!:-)

Télleg megoszthatnád a néppel annak a monastiri kricsminek az elérhetőségét, sohasem lehet tudni mikor üt be valami akciós T-i út...:-)

Bár A szerint 4 év alatt 4 Tunéziai üdülés elég volt.

Sati!:-)

Budipapír ügyben:

Hogy mi Európa és mi nem... Szlovéniában mindenhol volt, Olaszországban szinte sehol. Imádom O-t (Európában a kedvencem), de ilyen téren Szlovénia simán lekörözi. Ami európai volt, az a benzin ára. Majdnem 400 ft egy liter 95-ös.:-(

gombócz:-)

Bovecnél igen sokat gondoltam rád, amikor a rafthelyek környékén csavarogtunk. Majdnem el is csábultam egy olyan izére, amikor valami kis müa deszkába kapaszkodva kell úszni. De aztán letettem róla...

Egyelőre ennyi jutott eszembe azokból amiket írkálgattatok.

Most viszont jó lenne egy pohár chianti, ha tartasz esetleg.:-)

HB