"Te tiszta hulye vagy, mar megbocsass. Szoval inkabb dogoljunk bele csak nehogy az legyen amit a komcsik akarnak, mi?"
Ha te dícsérnél jobban aggódnék. Még1x: a szart a koala hozta össze, takarítsa el. Fel is lett erre hatalmazva. Az hogy ennek az ára a népszerűség teljes elvesztése az is hozzá tartozik. Ja hogy önkormi választások előtt ez már büdös...
"Amugy latom szereted osztani az eszt, leharapod mindenki fejet aki mast gondol mint te es fel sem merul hogy esetleg igaza lehet. Hat akkor forca lajafix, csak nehogy a vegen az legyen hogy senki nem hallgat a szavadra neked se, mint ahogy a vezered fog jarni elobbutobb."
Miért is nem mondod azt hogy elfogytak gyenge érveid? Hogy a kormányzati felelősség szóösszetétel neked ismeretlen? Nem védeni akarom a fideszt, a szarosvödör szélén a csík az övék, a vödör tartalma pedig a koaláé. Nem kell hallgatni a szavamra, elég volna alkalmazni néhány általános dolgot és nem feltalálni újra a kereket.
Tudod nekem nincs vezérem, nincs szükségem OV-ra, hogy találjak magyarázatot bármire. Eddigi hozzászólásaimban sem dícsértem OV-t vagy a fideszt abszolut értelemben. Az meg hogy a koalához képest sokkal jobban kormányoztak nem az én véleményem, hanem a számok mondják.