Szia!
Ismét padlót fogtam, az elmúlt 1 hétben zajlanak az események ezerrel.
Kezdődött ott, hogy múlthéten kolléganom kivitt egy villanyoszlopot, igaz hál' istennek nem lett komolyabb baja, de ijedelem megvolt. Elbambult aztán paff, kint volt tv, mentőhelikopter minden ami kell.
HÉtvégén lagziba mentem, de előtte párom kórházról kórházra járt, mármint péntek este, szemészetet keresve, mert belement valami bogár és alig látott rá. A lagzinagyon jó volt, kaja, pia, mulatság.
Aztán a hazaút is jól telt volna, haaaaa. 5-en utaztunk az autóban, Pesttől kb. 10 percre lehettünk, amikor hörgés hallatszik hátulról. EGy ismerősöm epilepsziás rohamos kapott az autóban. Rángatózás, szájhabzás. Leálló sávban megálltunk, kihívtuk a mentőket, aztán kórház.
De durva átélni egy ilyet, mert én még soha....
A hab a tortán tegnap késő délután történt, vagy kroa este. Épp párom elé igyekeztem a Nyugatinál, amikor is, észrevettem, hogy "barátnőm" jön szembe, láttam, hogy észrevett, de azonnal elvette a szemét mikor én ránéztem. Egymás mellett mentünk el, kb. 2 méterre, én skerestem a szemkontatkust, hogy azért köszönjek, ő direkt elfordította fejét, aztán így köszönés nélkül mentünk el egymás mellett.
Tehát ez volt a "nagy találkozás" x idő után. Kicsim szarul esett, ezt konkrétan nem vártam, hogy még oda csak köszönjön egy sziát, én meg minek erőltessem akkor.
Őb ántott meg azt még én érzem magam rosszul.
úgyhogy kész vagyok.