No De Uraim!
Kedves Rainman barátom-kollégám és kedves Scrollingrock toptársam!
Egyrészt én az egész szörnyedelmet - természetesen - vicnek szántam ÉS nem valaki ellen, vagy még inkább nem valakik vagy valamiféle módszer ellen (!), hanem éppen azokért, akik idelátogatnak és talán (!) felvidulnak valamennyire.
Arany Rainman!
Ugyan nem kötöttél belém, de szvsz sem én sem Scroll. barátunk nem a topik "felhúzásán" fáradoztunk...
Ha én pl. ezt akartam volna, akkor megvártam volna a pénteki napot:
Amikor is a GVH ájékoztatott, hogy ha beleszakadok, sem indul versenyfelügyeleti eljárás a MT ellen a Favorit csomagok TÉNYLEGES működtetése és szerződéses feltételeinek megváltoztatása valamint a kedvezményezett hívásirány-variálások ügyében.
És ugyenez a határozat mellékesen közli - miután megállapítja, hogy a Favorit díjcsomagok tekintetében a MT nem rendelkezhetik erőfölénnyel, mert az 550 ezer érintett előfizető nem ad erre okot, és mert nem valószínűsíthető (Sic!), hogy a Non-stop csomagok ama korai (de az archívok között ma is meglelhető!) leírása, hogy "a Favorit csomagokkal lényegében megegyező" csomagokról lenne szó, azt kell jelentse, hogy ugyanazt kell szolgáltatni non-stop (ld hívásirányok - akkor!), illetve szintén nem valószínűsíthető, hogy - az időközben nem véletlenül (!) megváltoztatott - ama ÁSZF feltétel, hogy a határozott idő újraindulásáról nem tájékoztatnak, nos a GVH eljárói szerint az sem valószínű, hogy sérti az előfizetők érdekeit!
Vagy idecitáltam volna azt a bődületet, hogy annak ellenére: az ÁSZF, mint a legfontosabb okirat (!) kifejezetten nem tartalmaz semmilyen megkötést sem a PBX szolgálat igénybevételére (azaz sem műszaki, sem pénzügyi, sem szerződéses-formai megkötései nincsenek!!! - az OSS egész egyszerűen NEM HAJNANDÓ elfogadni egy (céges) PBX megrendelést addig, amíg az n darab hívószám nem kerül egyetlen szerződés és így ügyfélszám (!) alá (ez a fizetési megállapodás szintű szerződés/előfizetés!) .
Miközben egy INGYENESEN megrendelhető olyan szolgálatról van szó, ahol ANALÓG vonal esetében (!) sem technikai akadálya nem lehet a fizikai megvalósításnak, azaz a berendezésnek (mivel a klf. muliplexerek vagy egyéb bűvészetek itt nem bírhatnak hatással, lévén egyszerű választási-irányítási feladatról, azaz kizárólag TPV ügyról van szó!), sem a számlázás techikáját nem érintheti és ezért jogosulatlan a pénzügyi feltételrendszert belekeverni!
Ezt egész egyszerűen zsarolásnak hívják: ha akarod az amúgy ingyenes szolgálatot, akkor vesd alá magad egy sokkal rosszabb konstrukciónak - hiszen ha egedi ügyfélszámokon akármilyen (legyünk jószándékúak!) pénzügyi elmaradáskor az összes hívószámra szankciók lépnek életbe, ráadásul a számlázás módja (egyedi számlázás értékhatára kisebb egy vonalra számítva!) is hátrányosabbm, valamint maguknak a szankcióknak az "átfutási ideje" is rövidebb!
Ha ehhez még hozzátenném, hogy egy lejárt követelésre hivatkozva amúgy a megrendelést vissza is dobták (ingyenes kiegészítő szolgálatnál ezt meg sem tehetnék!), akkor úgy hiszem még jobban árnyaltam a képet...
Üdv a megújhodott (?!) topiknak ;-D
Szeretettel mindenkinek,
Maus Robi