Törölt nick Creative Commons License 2006.07.31 0 0 12
Szegény Joseba még elég exlex helyezetben van. Majd a hónap végén, amikor az összes kódnevet megfejtik és a teljes anyagot átadják a spanyol szövetsgének akkor fellélegezhetünk. Kevésszavú Surát nem szeretem, mert nekem túl orosz. Annyira a kazah olaj és atomipar iránt se vagyok tüzes. Viszont nagyon szerettem Belokit és az ONCE-t. És még nagyon kedveltem Herast és Libertyt. Ez a csapat persze Vinokurovval és Godefroot-tal nem lesz ugyanaz, mint Maonlo Saiz pireneusi zergenyája. Kár, hogy cantabriai a jól fizető mellékállásával leölette az egész nyájat szöröstől böröstől:-(

Az Astanáról nekem a Végtelen történet jutott eszebe, ahol Fantáziarországból csak a gyermekkirálynő egyetlen könnycseppje marad, és ebből a kis cseppből alakul ki újra a végtelen birodalom. Talán ez a pár fiatal fiú, aki megmaradt továbbviszi egy kicsit az ONCE szellemét.

Úgy tűnik, Saiz valami úton módon kikaparta a szarból a legjobb embereit, de nem hiszem, hogy akár Vinokoruv, akár Godefroot bizalmat szavazna nekik. Luis Leon állítólag a Disoveribe készül. Gondolom Contador és Beloki akkor is parkolópályára kerül, ha nem indul ellenük eljárás. Contador nagy jövő előtt áll, Belokinak szerintem csak kontinentális csapatban lesz helye, vagy régi barátja IGdG beszerzi az Euskatelhez.

Sok sikert kívánok a csapatnak.

Előzmény: Törölt nick (11)