horex Creative Commons License 2006.07.30 0 0 730

oszt a társadalom (és gondolom te is) simán túllépett rajta. Az adófilek lemásolására gondolok.
PSZÁF vezért seperc kirúgják, nehogy mán tovább morfondirozzon, hogy mik is történnek nálunk egyes bankokban. A KSH elnökének a menesztéséről már nem is szólva, hisz az már pofátlanul nyílt beismerése annak, hogy ezentúl hazugságra épülnek az országhelyzet-értékelések.

De a koznep, ami alatt ertem a nap-mint-nap robotolo, este sör, Gyozike es betelefonalos musorok törzsközönsége, nem lat ilyen osszefuggeseket

Ki a farkat erdekel es mi az a PFáSZ, és KSH elnök?
Ettol a mi sörünk és kenyerunk nem lesz dragabb.
Az ujsag meg kozolhetne tobb képet, mint ilyen hulyesegekrol ir.
A muveltebbje aki mar játszott kompjuteren az max. tudja mi az a fájl, de hogy mi jelentosege van , hát hiszen én is arhiválom a zempé3maimat.
Mert ugye nem is masolt senki semmit, da ha igen akkor is csak az archivumnak :)

Elég kevés az orszagban a hozzátok hasonlo /szélesebb látókörű ?/ ember.

Bár el vagyunk maradva az internet felhasznalasban a kornyezetunkhoz kepest, azert eleg elterjedt, de ha korbenezel a gazd. pol. forumokon szinte ugyanazokkal a nevekkel talalkozol.
A szavazó tömeg nem lat a dolgok mögé, pedig ő donti el/meg/ a hatalmat.

Én is e tömegbe tartozom, talan egy kicsit a felso szintjén :)
Rendszervaltaskor az SzDSz-re, '94-ben  MSzP, mintha '98-ban FKgP
az idén meg MSzP.
Miert?
Mert rendszervaltas és a fulemben szememben az SzDSz jobban nyomult valamiert.

'98-ban csak rohogtem a FehérHáz alá rejtett emberdarálon, meg a felelevenitett Köztársaság-téri kinzokamrakon.

'98 elott 1x hallgattam Torgyán tirádáit a TV szekhaz elott es azert, meg ugye a Bokros-csomag, és a Parlamentben nagyon utaltam amikor talan a pénzugyi allamtitkar /vagy ki/ gunyos mosollyal , elterulve hallgatta
az ellenzeki felszolalasokat.

2004 elott felhaboritott az EzusHajo, JoszipTot és tarsai viselkedese, a 3 heti orsz.gyules, jkv. semmi a kormanyulesekrol stb.

2006-ban ugyan tudtam hogy 1kutya mindket oldal, de a Fidesz nem volt szimpatikus az elozoek miatt.

Mivel alapállásban /klasszikus/baloldali erzelmű vagyok ekkor az MSzP-re.
Igen , a FIDESz elbaltazta naygon, a hulye milliardos igergetesekkel és a "rosszabbul élünk" szlogennel.
Dehát kire szavazhattam volna, amikor Gyurcsány m.e. az orszag nyilvanossaga elott kijelentette, hogy semmiféle +szoritas nem lesz és kerte az úriembertől hogy vonja vissza az ezirányu kampanyat.
A FIDESz a hulye kampanya miatt vesztett egy szavazot el most :)

Nem ismerte a valos helyzetet?
Nem tudta volna ervekkel bebizonyitani Gyurcsanynak hogy ő hazudik?

Kellet volna oda egy iskolatabla, kréta és számok-számok és értelmes ÉRVEK!

Valaki 1 masik forumban azt mondta nekem, csak a vak nem latta, hogy csodben az ország.
Tul sokat varnak el /vagy csak bambaságot a pártok/ a hetkoznapi emberektol, ugyanakkor meg az ellenzéki prominensek is hulyesegekel kampányolnak.

A póri ember a diszleteket latja es kepzettsege, tájékozottsága, kapcsolata sincs , hogy helyesen itelje meg a helyzetet választáskor.

Nagyon kivancsi leszek az önk. választas eredmenyeire.

by horex

Előzmény: tbando (709)