twist Creative Commons License 2006.07.30 0 0 727

OK! Akkor maradjunk abban, hogy Te a Fideszben látsz még lehetőséget,   én pedig nem.

Maradjunk abban, hogy gyermeteg módon a szabadság VÁGY hatalmi korlátozását  én semmilyen kontextusban  nem tartom elfogadhatónak !  Képzeld még olyan szélsőséges esetben SEM mint mondjuk a gyilkolási VÁGY! 

Mert én gyermeteg módon úgy vélem hogy a VÁGY = gondolat, amikor a fejemben eljátszom annak lehetőségével, hogy szomszédom gyomrában megforgatom a bicskát, mert pl.  a  kutyája összetépte a kedvenc nyulamat.

Nos amíg elő nem veszem a bicsakom, addig csak a GONDOLATRENDŐRSÉG lenne képes " felismerni"  eme VÁGY-amat, mert a gondolat ugyi nem látható és nem kérhető számon.

Nézd, én nem bízom a gondolatrendőrségben!

Tudom, hogy ez gyermeteg gondolkodás, mert ők valójában a  demokrácia letéteményesei és csak a rossz gondolatok miatt lépnének fel a hatalom nevében. De ez bizalmi kérdés, oszt ha nékem vannak fenntartásaim, akkor nem teszek x-et annak a nevéhez, aki ezt beígérte. 

Ezt azért tartottam szükségesnek kifejteni, hogy nagyobb biztonsággal legyen felmérhető hogyan viszonyulnak bizonyos kijelentésekhez a gyermeteg gondolkodású  egyedek. 

Előzmény: tbando (725)