OK! Akkor maradjunk abban, hogy Te a Fideszben látsz még lehetőséget, én pedig nem.
Maradjunk abban, hogy gyermeteg módon a szabadság VÁGY hatalmi korlátozását én semmilyen kontextusban nem tartom elfogadhatónak ! Képzeld még olyan szélsőséges esetben SEM mint mondjuk a gyilkolási VÁGY!
Mert én gyermeteg módon úgy vélem hogy a VÁGY = gondolat, amikor a fejemben eljátszom annak lehetőségével, hogy szomszédom gyomrában megforgatom a bicskát, mert pl. a kutyája összetépte a kedvenc nyulamat.
Nos amíg elő nem veszem a bicsakom, addig csak a GONDOLATRENDŐRSÉG lenne képes " felismerni" eme VÁGY-amat, mert a gondolat ugyi nem látható és nem kérhető számon.
Nézd, én nem bízom a gondolatrendőrségben!
Tudom, hogy ez gyermeteg gondolkodás, mert ők valójában a demokrácia letéteményesei és csak a rossz gondolatok miatt lépnének fel a hatalom nevében. De ez bizalmi kérdés, oszt ha nékem vannak fenntartásaim, akkor nem teszek x-et annak a nevéhez, aki ezt beígérte.
Ezt azért tartottam szükségesnek kifejteni, hogy nagyobb biztonsággal legyen felmérhető hogyan viszonyulnak bizonyos kijelentésekhez a gyermeteg gondolkodású egyedek.