Szeretném, ha megértenéd gondolatmenetem LÉNYEGÉT!
Minden hatalom feszegeti a jogállamiság, demokrácia kereteit, csak nem mindegy, hogy mennyire!
Azért, mert a következő hatalom HELYBŐL a már szétfeszített keretek közül indul!
Dehogy akarja szorosabbra húzni saját hatalma kereteit, korlátait, egyre inkább tágítani igyekszik!
Önmagában még virtusnak is felfogható, hogy OV. nem jelent meg a biz. előtt ! Tényleg ENNEK nincs túl nagy jelentősége!
Csak szvsz. EZEN KERESZTÜL veztett az út oda, hogy Gy.F. kiveszi az OGY. hatásköréből az Úniós pénzek elosztását, és azt egy 3 fős általa kiválasztott baráti grémium kezébe helyezi!
No ugye MOST jönne el ellenzék ideje, hogy ezt ETIKAILAG számon kérje! ( Jogilag uis. GY. szabad kezet kapott a kormányszerkezet alakítására.)
Csakhogy ellenzék ETIKAILAG már " elvirtuskodta" hülyeségekre a saját etikai tőkéjét, HITELÉT, ezért aztán gyün a Jó reggelt MO-gal!
Mert azzal nem jöhet, hogy vannak a politikának, hatalomnak is íratlan szabályai, ha egyszer ők már az írottat is átlépték!
Teljesen félreértesz, ha azt hiszed, hogy OV. virtuskodását akarom azonos szintre hozni Gy-jével! A hülyeségre elkótyavetyélt "BECSÜLETET" kérem számon OV.-tól, mert ez akadályozza meg abban, hogy SZÁMONKÉRJE GY. azonos metódusú, de szerintem sokkal arcátlanabb virtusát!
Ha emlékezetem nem csal meg, videófelvételek készültek az akkori B.min. khmmm. szervezett bűnözéssel kapcsolatos " összeköttetéseiről"! Persze mint volt főrendőrnek lehettek ilyen kapcsolatai, csak a videó nem erre volt kehegyezve:))) ( Arnykéz u. környéke )
No és ne haragudj, de milyen ÉRVNEK szántad azt, hogy GYERMETEG módon húztam az x-et?
Nem sértődöm meg a hülyétől sem, de valami érv?
Érvek nélküli minősítés szerinted nem az érvek hiánya?