nagyharcos Creative Commons License 2006.07.30 0 0 3877
HI!
Ha jól emlékszem itt érdeklődött vki a fényszóró magasság állításról az 5 ajtósnál. Én állítottam az enyémen, mert a bal oldali túl mély volt. A menet a köv:
1. hűtőrács tetején csavarok ki,
2. hosszú lapos csavarhúzóval a hűtőrács tataején lévő nényzet alakú nyíláson benyulva a hűtőrács alját rögzítő két pöcköt lenyomni (ha jól emlékszem piros, nem lesz könnyű, ha valaki segít, és odavilágít egy elemlámpával, sikerülni fog) - ezt a lépést a gépkönyv elfelejtette leírni!!!
3. így láthatod a lámpatest 3 csavarját, ezeket vedd ki,
4. lámpatest előre ki, a hátulján látsz 2 csavart, ezekkel kell beállítani a szögeket,
5. ha teljesen ki akarod szedni a lámpatestet, előtte a vezetékeket vedd le!
Nem túl bonyi a dolog. Remélem segítettem!

Tegnap jöttem haza Horváto.-ból. Jótanács: ha valaki Dalmácia felé veszi az útirányt, az autópályát Senj magasságában haggyja el, vagy ne csúcsidőben (szombat 11h-16h) érjen oda. Tegnap 3 órát araszoltam a drága autópályájukon, lefelé korán ott voltunk, nem volt baj, de vissza... Két nagy alagút továbbra is csak irányonként egy-egy sávban járható. Tegnap hazafelé durván 700km-t tettem meg kicsit több mint 10 óra alatt. Ennyi idő alatt egy mopeddal is hazaértem volna. Igaz volt vihar és egy rakás baleset, torlódás, na meg 2 félkész alagút.

További jó autózást! Én 25000km után járok, átlag 7,5-8l/100km-es fogyival.
Bocs, ha hosszú voltam!