//"...Ha kimegyek az utcara kenytelen vagyok megallapitani, hogy itthon lassan a nem szemeteles a deviancia..."//
A megapoliszok velejárója, nem a társadalom hibája. Az összes megapolisz szemetes.
Gyermekkoromban kutyák helyett még a lovak piszkították az utakat. Mégis tisztább volt a város, mint most. Parkőrök járták a tereket, hegyes botjukkal azonnal eltüntettek minden papirt és csikket. Voltak utcaseprők, akik bizony felelősek voltak területük tisztaságáért, nem úgy, mint a mai brigádok, akik közül egy seper, a többi pedig nézi. Oszt továbbmennek és senki sem ellenőrzi munkájukat. Akkor és most egyaránt közpénzen tartottak tisztaságot a városban. Kivéve talán a járdákat. Dehát a rend őre bizony felcsengette a házmestert, ha nem takarította le hajnal előtt a járdát.
//"....Folosleges idekeverned azokat, akiknek mindenuk megvan, es kurvara unjak..."//
Nem volt felesleges. Kétfelől vezet út a nihilbe, de csupán a hajláktalanokéval szoktak példálózni a "liberálisok". Én meg szeretem az egész térképet látni.
//"..a kenyes kerdesek elol inkabb a sertodottsegbe hatralsz..."//
Éspedig? Ha kisegítenél! Nem emlékszem ilyen hátrálós eseményre.