loozer
2006.07.29
|
|
0 0
4145
|
Sziasztok! Azt hiszem a nick nevem majd mindent elárúl. Régi motoros vagyok a számítástechnika világában a magam 23 évével amit saját computer elött töltöttem el. De most fogom első Intel procis gépem megvásárólni. Eljött az idő mikor kénytelen vagyok meglépni ezt pedig ha tehetném nem tenném, de eljárt az idö a 68K felett. Xal most veszem meg első PCmet. Nem fárasztalak benneteket azzal, hogy miylen alaplapot és vagy procit vegyek mert ez már eldőlt nagyjából. Anyagi lehetőségeim csak egy olcsó alapalap és egy még tűrhető celeron procit engednek meg. Viszont amihez ragaszkodom, hogy nem szeretnék Windowst látni a saját íróasztalomon!!!! Ez már tuti. Így is több időt töltök Windows környezetben mint amit szeretnék. A kérdésem az lenne és ha tudtok segítsetek, hogy melyik LINUX változat lenne otthonra a legjobb választás amit az egész család használni tud. Tehát nem csak én hanem a feleségem és 10 és 7 éves gyermekeim is. Tehát lehessen vele fílmet vágni, nézni, zenét hallgatni DVD-t írni és DVD filmeket készíteni is. A játék az nem lényeges szempont, de nem baj ha az is megy. A netet már meg sem említem.
Kábeles netelérésem van. Minden választ és segítsége előre is köszönök. A válaszok jöhetnek az email címemre is nem csak a fórumba. Üdv l!! |
|