IST Creative Commons License 2006.07.29 0 0 14352
Kedves f_k!

"Te Fejér megyei példákat hoztál fel."

És? Te meg azt állítottad, hogy kihalnak a települések a vasút nélkül. Tök mindegy milyen megyei példákat írok erre, a lényeg az, hogy általánosságban nem fogalmazhatsz így.

"Az ország gazdasági szintje és a többi 19 megye nem éri el azt a szintet mint Fejér. Sajnos."

Legjobb tudomásom szerint Magyarországon jelenleg 19 megye van. Így nem tudom melyik a Fejér megyén kívüli _többi_ megye. Kisegítenél, hova tűnt az az egy?
Ha ennyire tisztában vagy a gazdasági szinttel, akkor kérlek mondd meg, hogy Győr-Sopron megye vajon eléri-e azt amit Fejér, de kérlek csak azután, hogy utánanéztél!

"68-as koncepció, meg a mostani bezárás érint majdnem 19 megyét, olyanokat akiknek rosszabb a közlekedése mint a általad említett Fejér megyei Lovasberény, Pátka, Csókakő, Bodajk, Fehérvárcsurgó, Pusztavám stb községeket."

És? Még mindig nem értem miért állítottad azt, hogy kihalnak a települések ha megszűnik a vasút.

"Én a TE példáddal ellenben jártam Ecsegfalván, Győr Sopron megyében Iván, Répceszemere, Pusztacsalád, stb községekben, valamint Szabolcs megyei egykori Baktalórántháza Kisvárda között, Somogy megyében Görgeteg, Lábod, stb községekben is jártam, de számtalan helyen még, ezeket nem írom ide le."

Khm, és ezt miből gondolod? Én is jártam számtalan helyen az országban, de ettől még nem tudom megmondani a tutifrankót, nem képzelem magamat többnek másnál. De ha nálad ez az érvelés, akkor csak így tovább, kérlek írd le az összes települést ahol jártál és ahol szerinted én még nem jártam, úgy biztosabbnak érzem majd az érveidet!

"Somogy megye vagy éppen Fejér megye nem ugyanaz."

Márpedig te azt írtad, hogy kihal a település vasút nélkül. Én csak méltóztattam ellenpéldát hozni.

Na mindegy, nem tudom minek írogatok neked.
Félóránként klímás Bz-t és vasúti síneket tehervonattal minden cégnek, hajrá!
Előzmény: f_k (14348)