twist Creative Commons License 2006.07.29 0 0 694

T.breien!

MIndent megértettem!

Éppen ezért kértelek, hogy más irányba induljunk!

Úgy érzékelem FORDÍTVA ülünk a lovon!

Min.Elnök megmondja a vállalkozóknak, hogyan vállalkozzanak, a termelőknek hogyan termeljenek, kioktatja a jónépet, fenyegetőzik, majd segítséget, megértést kér.

Nem nekünk kellene azzal foglalkozni, hogy a hitelminősítők hogyan minősítik az országot, hanem számon kérni kellene (tudni)!!!

A Te dolgod, én dolgom  MI dolgunk, hogy rendesen végezzük a felvállalt munkánkat!

A ME. dolga, hogy legyen munkánk, és megkeressük a jól  végzett munkával a munkaerő újratermeléséhez szükséges pénzt.  Me. dolga, hogy ha befizettem a Tb. kasszába 35 éven át, akkor legyen megfelelő ellátás! Legyen nyugdíj!

Mindnyájan beleesünk abba a hibába, hogy egymást okoljuk a kialakult helyzetért!

Vállalkozók 80%-os adóterhe mellett ME. azért megkockáztatta, hogy visszatartja az Áfát?  De azért megmondja, hogyan kell vállalkozni!

Termelők EU-s támogatását sem fizették ki oszt megmondja, hogy hogyan termeljenek.

A népet jól megsanyargatja, és megmondja hogyan kell jó hazafinak lenni!

Miközben még mindíg nem elég!

Oktatás privatizációjáról már döntöttek!

Most jön az EÜ.

Azt is látni kell, hogyan szorítja ki a ME. és köre pl.EU-S PÉNZEK FELHASZNÁLÁSÁBÓL NEM CSAK A TÁRSADALMAT, HANEM AZ OGY.-T IS!  

Érdekérvényesítő képességünk pedig O !!!

Ezen kéne változtatni!

Ezen kéne gondolkozni!

Előzmény: breien (675)