T.breien!
MIndent megértettem!
Éppen ezért kértelek, hogy más irányba induljunk!
Úgy érzékelem FORDÍTVA ülünk a lovon!
Min.Elnök megmondja a vállalkozóknak, hogyan vállalkozzanak, a termelőknek hogyan termeljenek, kioktatja a jónépet, fenyegetőzik, majd segítséget, megértést kér.
Nem nekünk kellene azzal foglalkozni, hogy a hitelminősítők hogyan minősítik az országot, hanem számon kérni kellene (tudni)!!!
A Te dolgod, én dolgom MI dolgunk, hogy rendesen végezzük a felvállalt munkánkat!
A ME. dolga, hogy legyen munkánk, és megkeressük a jól végzett munkával a munkaerő újratermeléséhez szükséges pénzt. Me. dolga, hogy ha befizettem a Tb. kasszába 35 éven át, akkor legyen megfelelő ellátás! Legyen nyugdíj!
Mindnyájan beleesünk abba a hibába, hogy egymást okoljuk a kialakult helyzetért!
Vállalkozók 80%-os adóterhe mellett ME. azért megkockáztatta, hogy visszatartja az Áfát? De azért megmondja, hogyan kell vállalkozni!
Termelők EU-s támogatását sem fizették ki oszt megmondja, hogy hogyan termeljenek.
A népet jól megsanyargatja, és megmondja hogyan kell jó hazafinak lenni!
Miközben még mindíg nem elég!
Oktatás privatizációjáról már döntöttek!
Most jön az EÜ.
Azt is látni kell, hogyan szorítja ki a ME. és köre pl.EU-S PÉNZEK FELHASZNÁLÁSÁBÓL NEM CSAK A TÁRSADALMAT, HANEM AZ OGY.-T IS!
Érdekérvényesítő képességünk pedig O !!!
Ezen kéne változtatni!
Ezen kéne gondolkozni!