nyum Creative Commons License 2006.07.28 0 0 286
Szia! Köszönöm soraidat,"jó" olyasvalakivel beszélgetni,aki átesett hasonló dolgokon és estleg tud hasznos tanácsot adni,ilyenkor mi jó (semmi) mivel lehet megkönnyíteni ezt az egészet. Az a legnagyobb bajom,hogy nem tudom elfogadni ezt az egészet,mert erre nincs magyarázat. Nála egy születési rendellenességet találtak,aminek semmi előjele nem volt,csak mikor már megtörtént a baj. Agyvérzést kapott 31 évesen és rá egy hétre elaludt. Ezt nem tudom elfogadni,nekem ne mondja senki hogy van ilyen. Ennek nincs oka,mint pl.egy balesetnél van aki hibázott és azért történt. De Ő nem ártott senkinek,nem volt ideges típus,nem volt túlhalyszolt élete,akkor miért??????????????? Nem találom az értelmes magyarázatot és ebbe bele lehet őrülni.Nem vagyok vallásos (Ő sem volt az) de ezek után meg. Másik verzió: Neki ennyi volt a rendeltetése,küldetése,célja,de kivel és mivel? Nincs magyarázat és így elfogadhatatlan ez az egész(nekem) Biztos van pár ember aki vallás,vagy bármi mással megmagyaráznák ezt nekem,de vajon ha ugyanez megtörténik velük,akkor is ugyanaz lenne a válaszuk? Na mindegy hagyjuk,kezdek elborulni és ilyenkor kell abbahagyni,mert jön a tehetetlenség,utána meg a düh,de ez nem segít senkin. Mégegyszer köszönöm soraidat! Szia!
Előzmény: DSN (280)