Az álló utas egy része csoport.
Másik dolog van egy ilyen fogalom, hogy utaslemaradás vidéken buszon is.
Ha a sofőr mégis felvesz mindekit, késik, műszaki hibát kockáztat és növeli a balesetveszélyt ami 70-80-(90) km/h nál már nagy.
173 -as busz nem jó példa
Gyakoriság igen jó, így egy "Pösti döntéshozó "meg közvetlen a pöst melletti, nem lehet tisztában azzal, hogy napi össz 4-5 lehetőség vidéken az gyakorlatilag semmi.
Épp minap mondja a megállóban várva az egyik ismerős, hogy a Budapestről jött elszármazott gyerekei elnézték a buszt, és lekésték.
Nem értették, errefelé nem a 7-es busz gyakoriságával, vagy éppen egy villamos sűrűségével járnak a járatok.
Meg is mondta "ezek itt nem tudnának élni"
Jogsija autója úgyse lesz mindenkinek
Buszok egy részéről:
Nekem a teliüveges nyithatatlan ablakú 0 azaz nulla karbantartással üzemelő buszt nem igen tartom jónak.
Az nem busz hanem szauna.
Egy 15-20 éves ik 260 266 280 256 "kohószökevény" még nyitható abalakkal mindig jobb, mert ma új buszt minimális nyithatósággal tervetek, vagy mint a volvo buszok is Pesten vagy a volánbusznál a klíma elromlásakor, meleg szaunát képeznek
Utazás közben láttam én már rosszul lenni embert.
A mellékvonalak megszüntetéséből várható hasznon minimális vagy nincs is, de az felháborító, hogy olyan emberek döntsenek audi, merci légkondis autókból akik autóval járnak és megmondják hogy a busz jó, akkor én mielőtt be akarnának zárni egy vonalat, elvenném a döntéshozó jogsiját és tömegközlekedésre kötelezném vidéken az "Isten háta mögött".
Azt hiszem talán jobb belátásra térne mint az eddigi luxusautóval közlekedve, meg pár rideg valótlan számadatot nézegetve döntésre jutva.