Nos...gondolom mindenkinek megérne néhány százast vagy ezrest egy másolat valami jó kis EPC CD-ből. (Opel EPC-t feltörtet itt a neten 2000-ért láttam.) Főleg ha olyan részletes, mint az opelé, ugyanis akkor nem kellene drága munkaórákat fizetni a szervízekben, hanem ha valami kell az autóhoz, csak odamegy az ember a raktáros kollégához és átadja neki a cikkszámot tartalmazó cetlit. A félrerendelésekről nem is beszélve...:-)
Nekem is pl. a csomagtér oldalfaláról egy kis kárpittartó patent tűnt el nyomtalanul.
Mire egy raktáros kollegával megkeresteti ezt az ember az fél óra, otthon meg mindenki kényelmesen szemezgethetne. Arról már nem is beszélek, hogy a gyári tartozékokat és extrafelszereléseket is tartalmazta az OPC lemez, onnan szereztem tudomást anno a gyerekülésem cikkszámáról is és úgy rendeltem le magamnak a megfelelő típust.
Na persze ezek mind csak akkor igazak, ha rendes EPC lemezt sikerül szerezni. Nincs valakinek jó haverja chevy-kereskedésben no meg egy nérója otthon? Egy éjszakára véletlenül a táskájába keveredhetne a lemez egy másolat erejéig, reggel meg megy az élet tovább a cheví szalonban, mintha mi sem történt volna.....Remélem nem hardverkulcsos, talán annyira még új a chevy. Az opel az volt, de már akkor sem volt lehetetlen...
Nos...előre a lenini úton!