T. horex!
Nem zsarol Téged érzelmileg senki, max. Te saját magad!
Azt érzem ki a soraidból, hogy mennél is, meg maradnál is.
Hogy mi hajt el MEGÉRTEM !
NEM az anyagi jólét!
A MEGALÁZTATÁS!
Mi még ilyeneket tanultunk gyerekfejjel ( a gyerek elhiszi! ) hogy: Nálunk a munka becsület és dicsőség dolga! Ráadásul meg is tapasztalhattuk: ha jól dolgoztál, jó szaki hírében álltál MEGBECSÜLTEK !
Most LEHETŐSÉGET SEM KAPSZ, hogy munkád által becsületes és dicsőgéses légy!
Becsület és dicsőség nélkül élni pedig valljuk be SZAR !
2 diplomával eddig négyszer váltam munkanélkülivé, és négyszer küzdöttem vissza magam, egyre "rosszabb" helyekre. A "rosszabb" az elvárások megfogalmazását jelenti. Utoljára 1,5 évvel ezelőtt a következő " elvárást" fogalmazta meg az a 3 fős grémium, amely felvételemről döntött: Nem okos embereket keresünk erre a posztra, nem önálló gondolatokat várunk el, mert MI okosak vagyunk, és önálló gondolataink vannak. Nem várjuk el, hogy jelezze, ha hiba csúszik a gépezetbe, mert a hibát is MI tesszük oda. Itt csak gályázni kell !
4. hónapja voltam munka nélkül!
Kb. 2000-2004 között voltam hasonló lelkiállapotban mint most Te.
Átkosban vezető beosztás, plussz jutalmak, elismerések!
Anyagilag nem csúsztam le !
De az önbecsülésem.(((
Maradjunk abban, hogy MEGÉRTELEK!
Előző rendszerről hozzád hasonlóan vélekedem.
Minden diktatórikus vonása ellenére emberközpontú volt, a mai pénz központú.
De a szocializmus tarthatatlanságáról talán Téged sem kell meggyőzni.
Hogy valami kapaszkodót is adjak:
Nagyon bántott, hogy 20 évi munka, tanulás, nélkülözés után a politikai ""elit"" elherdálja, tönkre teszi a nemzeti vagyont. Kilátástalanságomat, bajaimat egy régi barátom fejére öntöttem, aki ezt mondta nekem: BÁRMIT TESZEL, ÉS BÁRMENNYIRE IGAZAD VAN BE KELL LÁTNOD, HOGY A KÖRNYEZET NEM FOG HOZZÁD ALKALMAZKODNI ! NEKED KELL A KÖRNYEZETHEZ, ÉS MINÉL TOVÁBB HEZITÁLSZ ANNÁL SZ..ABB LESZ NEKED. AZ AGYI, SZELLEMI, FIZIKAI VÁLTÁS ELODÁZHATÓ, DE NEM KERÜLHETŐ EL.
Ajánlom figyelmedbe, hátha segít!
Ui.:
HAZA a Lánchíd, a Vár, az Esztergomi Bazilika, a Duna a Tisza., Gyurcsány és Orbán CSAK politikusok!