horex Creative Commons License 2006.07.25 0 0 573

jozanesz60!
Valahogy nincs osszhang a nick-ed és a beirasod kozt :)

Tudod, sirni-rini sajna a legnehezebb 59 évesen.
Amig fiatalka vagy, konnyu váltani. Ilyen korban mar sokminden változhatatlan.

Ha annó lovaglásra tellett  , most miért nem foglalkozol pl. lovakkal ? Pl. mint álatgondozó, vagy lovász ?  Vagy bármit ?
Ja, tűzoltó meg katona, vadakat terelo juhász.

Ha vezettél már eletedben autot akkor autoszerelonek, ha ettel már csokoládét akkor édesipari szakembernek kepzed át magad?
Na aludj el szepen kisbalázs!

Igen ,magam alatt vagyok. Nem segitseg várásrol van szo. Akkor adomanyokat gyujtenék/arra is sor kerulhet/

"Saját síránkozásodat vetíted a hazára ? Milyen jogon ? Mert úgy érzed csődöt mondtál ? "
Leirtam, mi nem tetszik ebben az uj rendszerben.
A nagymértékű elszegenyedes, amibe en is beleestem és egy szuk reteg torvenyes de moralisan nem elfogadhato milliardossá vállása abbol a nepvagyonbol, amibe en is beletettem a munkarészem és nem az orszag javara forditották.

Valaki kiszamolta itt a forumon, hogy a birosagra nem kerult, de kozszájon forgo sibolasok fedeznek az orszag mostani hianyat.
Az olajszokiteseken vesztett adok, átszamitva szinten fedeznének.
Hogy morális és gazsdasagi elzullesbe vezettek  az orszagot
És amikrol nem tudunk.

És idaig itt ÉLTEM, DOLGOZTAM, ADÓZTAM.
Hát EZEN a jogon!

"Nem olyan targikus ez a helyzet. Számítógép, internet, lakás. Telefon."
Vazze , ezeket mar megelolegeztem magamnak :) Szamitottam nehany okosra elore.

A csaladnak mindehhez mi koze?
A regi videki csaladmodelre gondolsz?
Uljek be a sutba kukoricat morzsolni , mig a gyerekek szantanak vetnek a mezon és eltartanak?

A sirankozasomat vetem a haza szemére? Hát hova vessem?

Ha normalis rendszervaltas lett volna, bizonyara maradtam volna a szorosanvett szakmamban, lenne vayg 200ezer havi penzem /nem 1 nagyigény/ és kilatasom normalis nyugdijra.

Hogy az emlitett írok, koltok és a tobbiek, miert vallották hazajuknak M.o-got nem is ertem. Mint koltok, vagy felkopott az áluk, vagy kivegeztek, megolték oket. De nem is keverem oket senkivel.

Én idaig nem emlitettem senki bandáját, de utaltam az egesz politikai elet lathato es nem lathato szereploire.
Magyar vagyok, de erre nem vagyok buszke , igy egymas kozt szolva, és had sirjak ha mar semmi sem tetszik.

Bizonyara te is ott vagy azokban a topikokban , ahol mindig egy masik csoporttol ajanljak elvenni a penzt.
Nem tudom mennyi idos vagy, de nem is gondolod milyen gyorsan elmegy az elet, aztan ott leszel korban ahol most en, es masok fogjak neked mondani hogy legy buszke es tartsd magad.

Legyen neked szerencsesebb idos korod.

by horex

Előzmény: jozanesz60 (542)