Khm...
Hát itt lenne az elmúlt szűk 3 hónap "eredménye"...csalódott vagyok, mert élőben valahogy jobban mutatnak a változások.
Valahogy más, mint a képen, amin -valljuk be- nem sok a különbség.
Heti 3 edzésnappal, kábé 60-70 perc/edzéssel csináltam, és még annyit, hogy az első másfél hónap alatt azért rengeteget változtatgattam a gyakorlatokon, szériákon, ismétléseken és kábé 4-5 hete csinálom a "standard" ütem szerint, amit a Ti tanácsaitokkal alakítottam ki. Sokszor el is hagytam egy-két edzést tanulás, munka és egyéb okok miatt.
Nem szedtem táplálékkiegészítőket, fehérjét és ilyen cuccokat, talán valamit keresek, hogy jobban fejlődjek a jövőben.
Köszönet jár Nektek a segítségért! Nagyon sok köszönet; emlékszem pl amikor egy egész edzést CSAK a bicepszre akartam fordítani...ma már röhögök, hogy mekkora hülyeség volt!
Ayreon, Izleo, Mirrmurr, BBéci, Dorien, BigDaddyZ, athos777 (nem fontossági sorrendben) és a többiek is sokat segítettek és remélem segítenek is még!
No, mielőtt elcsordulnak örömkönnyeim, beszéljenek a felvételek (igyekeztem ugyanoda állnmi és nem feszíteni!)! :-)
HALI