VonBraun Creative Commons License 2006.07.25 0 0 30
Nem szívesen hozom fel ezt a topicot, dehát... Vasárnap [07.23.] a bogácsi strandra mentünk a családdal. A jegyben nem volt benne, hogy ezt az urat kell hallgatni négytől ötig délután, nem emlékszek rá, hogy fizettek volna érte.
Előrebocsátom, hogy nem tudom ki ez az úr és mit csinál, hallottam már róla apróságokat, gratulálok is a remek tevékenységéhez, sokat dolgozhatott rajta. De. Hogy nekem EZT a hangot és amit EZEN a hangon előad, egy teljes óráig kelljen hallgatni a saját pénzemen, az már minden határon túlmegy [még a bogácsi strand bunkó parkoló-őrein is, ami ugye nem a Norbi bűne, bár, lehet hogy már hallották néhányszor, és ezt a hatást váltotta ki]. Mondom: nagy tudomásom nincs róla, hogy ő mit csinál az aerobic-ra kissé hasonlító szövegével, de az, ahogyan a körmöthúzunk-a-táblán-kréta-helyett hangon a néhány tíz közönségének előadott, nem volt mindennapi. Szerintem ő nem eljött a rendőrségtől, kiutálták onnan. Bocs, Norbi, menjél el alanyi költőnek, azt nem kell hallgatni. Nem az a baj, hogy te ezt csinálod, hanem hogy nem zárt helyen és nem csendben csinálod, ahol tényleg csak az hallja, aki kíváncsi rád. Ez nagyon nagy baj, mert én például borzasztóan nem vagyok rád kíváncsi. Ha itt ki van írva a kapunál az aznapi program, megkímélhettem volna magamat és a családomat a performansztól, magadat egy újabb - hmm, mindegy, nem szerettelek meg én sem.