Nos egy kis véleményezés közel 600 Km -egymenetben- után. A fogyasztás 8,4 L folyamatos klíma, 4 fő, csomagok, 120-160-as tempóig, 5-6 ezer fordulatokkal, talán nem is vészes. Viszont klímával gyorsulni képtelenség! Egyszer olvastam a topikban, hogy valaki menet közben klíma mellett időszakos gyengélkedést érzett (olyat mikor bekapcs. a klíma), nos ez nálam is megvolt. Amikor 120-nál először kapcsoltam be a klímát egy nagyot rántott az autón, utánna történő ki-bekapcsnál már alig volt érezhető, majd klímával gyorsulva 5000-nél is éreztem rándítást: ebből erednek a kérdések.
1: ha egy ideig (1 hét, pár nap) nem megy a klíma, bekapcsnál lehet e a megszokottnál erősebb rándítás (teljesítményvesztés)
2: fordulatszám drasztikus emelésénél 5-6000 közé, eredményezhet-e szintén rándítást (úgy éreztem, mintha 5000 fölé érve kikapcsolt volna a klíma, így megtámogatva az autó gyorsulását)?
3: egyáltalán a klima hogy működik? Mindig hajtás alatt van-e, vagy azért érezhető a hullámzás, mert ki-be kapcsol?
4: állva, nyitott ajtónál vettem észre, hogy alapjáratnál bekapcsolva a klímát egy fémes kattanás (mintha egy mikrokapcsoló kapcsolna) hallatszik, ekkor a fordulatszám változatlansága mellett sokkal mélyebben szól a kipuff. Normális? Kérném tapasztalt hozzászólásaitokat, mert szerdán amúgy is megyek reklamálni a szervízbe egyéb problémákkal. Ja igen, holnap meglesz az elsőéves szervíz, ára: hozott olaj 7400+a többi előírt ellenőrzés kivéve a pollensz.csere 6-7000 Ft. Viszont bevezették hozott olajnál a 2 ezer forintos veszélyesanyag megsemmisítési különdíjat!
Nos akkor írjatok, hali