Distván Creative Commons License 2006.07.23 0 0 14024

Néhány kép Egyed-Rábacsanak állomásról. (14. Csorna-Pápa) Az állomáson 2 rugós váltó van. 3 vágány. A sínek mind 48-as 1959, 1970 és 1980-as diósgyőri, végig betonaljas, 60 km/h. az állomás épülete rossz állapotban van, a volt váróterem teli szeméttel grafitivel. :-( (A képekre húzva az egeret  a képekhez a kommentár látható.)

Bocs a minőségért és, hogy újra ilyen sokat raktam fel.

A vonalat látszik nem érdekli senki. A szanyi és rábaszentandrási polgármesterek tiltakoznak meg összefogásra buzdítanak, de mikor a Kisalföld kormányközeli megyei lap is elferdíti a dolgokat, -H.J. újságíró nem is utazott végig a vonalon- az emberekhez jóformán el sem jut a hír. Az utak rossz állapotban vannak, ha busz közlekedést bevezetnék garantált, hogy tovább tartana az utazás, ha nem is az állomásoknál, hanem a buszmegállóknál állna meg az off jármű, gyakran csak 50-el lehet menni a mellékutakon, télen az utóbbi években mikor van hó ezek az utak nagyon nehezen járhatóak, előfordult traktoros vontatás.

De ezzel nem mondtam újjat.

30923 17:26-kor Egyeden. Ha jól láttam minimum 8-an voltak rajta. Az állomás épülete. A falról a telefont valaki leverte, vagy már az idő vasfoga kikezdte? Ez utóbbit kétlem. Valaki nagyon erős akart lenni. :-( 30916 Pápa felől érkezik kb 9-10 utas lehetett rajta +3 felszááló volt. Engedélykérés után már ment is ki Csorna fele. Rá pár percel meg is jött az egyik MÁV-os kisbusz, hogy a helyére visszarakják a dobozt a telefonnal együtt. Az állomás látképe azzal a bizonyos járgánnyal.
Előzmény: Distván (13780)