anblock_italia
2006.07.23
|
|
0 0
8394
|
Sziasztok! Azt hittem, ma lesz egy nyugis napom, erre a gyerekek már délben itthon voltak, kiéhezetten - ebédre és számítógépre egyaránt, szerencsére most TV-t néznek:-)
Off.:A tegnapihoz csak annyit, én nem csak a leandereket szeretem, hanem mindent, ami kert, ami virág és terveztem a virágoskert topicba is beszállni, vártam az alkalomra és amikor a szerintem világszám klíviám hat virágcsoportja kinyílt egyszerre, akkor feltettem a képet, gondoltam, hűha, dobnak egy hátast, erre senki egy kukkot nem mondott, három topicba is feltettem, sehol senki nem reagált, pedig még magot is felajánlottam, arra ugyan emailban akadt egy jelentkező. Aztán még egy igencsak elismert kertészkedőtől kérdeztem konkrétan valamit és nem is válaszolt. Már igencsak ideges voltam, hogy kutyába sem vesz, amikor kaptam tőle egy nagyon kedves és hosszú levelet. azóta jóban vagyunk és valahogy csak csak sikerült beilleszkedni a társaságba, bár mostanában eléggé hanyagolom őket, ha egy kis időm van, azt itt töltöm leginkább. Szóval így megy ez:-) |
|