LeandEra Creative Commons License 2006.07.23 0 0 8371

Kicsit késve reagálok és nem is ragoznám tovább, csak néhány gondolat: Nagyon jól esett, ahogy engem fogadtatok, bíztattatok, segítettetek felrakni a képeket. Te és Monarda még emailt is küldtetek, csak hogy legyen egy jó napom. LETT IS! De pl. amikor a teleltetésről konkrétan kérdeztem,  vagy feltettem a nyaralásból hozott leander és hajtás képét, amiért már évek óta sóvárogtam, senki nem reagált, pedig szívesen elolvastam volna, hogy AI  vagy más szerint tényleg bordó-e a bordó és a hajtás nem egy chopinról van-e.  

Sértődésről szó sincs, legközelebb felteszem a kérdést is. De együtt éreztem Wandával, és ezek után inkább válaszoljunk öten, mint egy se. Aki kérdez vagy beír, vár valami reakciót (joggal), és rosszul esik ,ha nem kap visszajelzést. Nekem AI véleménye sokat jelent, de másoké is. Tényleg ezerszer válaszol ugyanarra a kérdésre, ugyanolyan lelkesedéssel, mint először.Te pedig egy tyúkanyó vagy, aki összeterel, békít, fegyelmez, de szeretettel. Téma lezárva.

A múltkor  azt kérdeztem mindenkitől, van-e valakinek olyan CIRMOS LEVELŰ (sárgás-zöld) leandere, ami nem rózsaszín virágú, hanem más.( Nekem spec. a virága is cirmos.)

Előzmény: rágica (8320)