"Ne haragudj meg, de nem értem a kérdést ?"De még ezt sem jelented ki, hanem kérdezed, biztos, ami biztos. :D
Én tudjam, hogy tényleg nem érted, amit a topictársak egyből (ők a való életből ismerhetik e problémát), vagy csak úgy csinálsz?
Ennyit csak el tudsz dönteni...
Ha ilyen szinten sem ismered fel a valós problémákat, miközben "oktatsz", az elég szomorú.
Írod, hogy lesz/lehet egységes tarifa (bérlet, esetleg jegy is). Talán.
Mi jön le a mondandódból?
Az, hogy a bezárásokból amennyi lehet, megtörténik. A tarifareform vagy meglesz, vagy nem. Esetleg "késik egy kicsit". Ha a BKSz nem megy, lesz itt is épp elég kifogás. A tarifával kapcsolatos megakadás a bezárásokra nem lesz hatással, mert "az egy másik bizottság". Szokásos kifogás.
Mint írtam már többször, a menthetetlen vonalakat tényleg be kell zárni. De csak miután ez a menthetetlenség tiszta körülmények közt igazolható és nem mesterségesen eltorzított környezetben. Előbb a menetrendi és tarifa ügyében tevékenykedjetek, AZTÁN jöhet a számok bekérése (az adatgyűjtés feltételeinek megteremtésével) és VÉGÜL a döntés. A baleseti adatoknál is kiderült, hogy nem áll rendelkezésetekre olyan kimutatás, ami alapján dönteni lehetne.
Tudom, hogy kényelmesebb lenne csak "profi szakemberek" és "lázadó amatőrök" táborra osztani itt is a résztvevőket, ahogy a pogácsa, meg a ropi mellett szokás, de beégés szokott a vége lenni. A "városi autópálya" témában tett megnyilatkozásaid rémlenek még neked? :D
/a/