J'adore Creative Commons License 2006.07.21 0 0 148

Jajjaj! Kívánom, hogy ne legyen bajotok az Intersunnal! Minket pár évvel ezelőtt nagyon nagyon csúnyán átvertek. Loret de Mar-ba vittek, de én ilyet még nem láttam, és el sem hittem volna, ha nem én élem át: Az még hagyján, hogy a buszsofőr eltévedt kb. kétszer, amivel fél napot vesztettünk, de hogy a megérkezéskor valakit csak úgy kitegyenek egy buszmegállóban! Na ez már sok(k) volt. Megérkeztünk a városba tök büdösen, fáradtan, vártuk, hogy végre beérjünk a szobákba, a kedves idegenvezető meg (aki mellesleg olyan unalommal beszélt egész úton, hogy már könyörögtünk, hogy inkább ne is mondjon semmit) egyszerűen megállította a buszt egy hegyoldalon, aztán szélnek eresztett minket. Ott álltunk mindannyian a böröndökkel a 60 fokban, és mindössze azt tudtuk, hogy hívják a szállodát. Aztán találjuk meg a 200-ból.

Hazafelé pontosan ugyanígy, fel kellett sétálni a dombra (megjegyzem nem volt túl közel...) és ott várni a buszunkra. Felemelő élmény volt! Soha de soha többé nem megyek az Intersun-nal, és senkinek sem ajánlom, de ha már befizettetek, legalább ne hagyjátok magatokat és harcoljatok az igazatokért! Sok sikert!

Előzmény: BOXY (144)