anblock_italia Creative Commons License 2006.07.21 0 0 8165

Sziasztok! Nagyon nagy munkába kezdtem ma reggel, az egész teraszt lepakoltam, aztán leslaugoztam a falakat, ablakokat, mindent, csak a nagy virágok maradtak a helyükön, rájuk vigyáztam. De valami kellemetlenség történt: ahogy így kipakoltam olyan jó érzés volt nézni a csak néhány nagy virágos, ezért majdnem üres teraszt, eljátszadoztam a gondolattal, hogy így sokkal jobb az egész, a bugi is érvényesül és a nagyok formája is és lehet közlekedni, szóval szinte nehezemre esik visszapakolni.

Kezdtem gondolkodni egy árverésen, de aztán kezembe került egy éppen ma kinyílott újdonság..., hát olyan gyönyörűt...! Képzeljétek el, ciklámen színű ez is és fehér cirom van benne, de nem ám csak úgy össze-vissza, hanem minden szirom közepén és nem csak csík, hanem tényleg cirom. Ráadásul nagyon klassz bokros a növényke. Úgyhogy visszapakolok és folytatom a dolgot...:-)

Csak azt sajnálom nagyon, hogy nem tudtam lefényképezni a teraszt és a két (mert ugye tegnap is volt) gyönyörű újdonságot.

Ja, mellékesen megjegyzem, hogy míg tettem, vettem, kinyílt a Chopin első virága, bár még nem teljesen. Holnap talán valaki lefényképezi helyettem:-)