ehhh lol-os, mind1:)
- opacity: en egy helyen sem irtam, hogy ne kellene tobb fajta modon megadni egy atlagos weboldalnal. Egyetlen dologrol beszeltunk, a css3-ban szereplo opacity-rol es ennek tamogatotsagarol az uj ie7-ben illetve a gecko motoros bongeszokben, mely utobbiakban mar jo egy eve tamogatva van. Ne gyere a netscape x-el, mert mar korant sem az az uralkodo alternativ bongeszo, hanem a firefox es az opera.
- "Igazold." en ugy velem megtettem, ez a fenti is egy igazolas, de nem vadaskodas, csak felvilagositas.
- filterezes: ha te nem az ie fele filterezesre gondoltal, akkor mi koze az egesznek a temahoz? Te is es En is legeloszor is az IE FIlter() tulajdonsagarol beszeltunk, legalabbis En igy ertelmeztem.
- teny hogy nem fog gyartani a merci skoda alkatreszt, de ha a merci csak nemet gyarto burkolatan tudna menni, es mondjuk te magyarorszagon elsz, nem gondolkodnal el rajta, hogy veszel inkabb egy olyan autot ami megy mindenhol? En jobban szeretek magamtol oda menni ahova szeretnek, en csak erre irtam.
- megjelenesek: eleve buta amit kerdezel, az m$ sem adott meg ki semmifele biztos megjelenesi idopontot, es en csak nemi cinizmussal, de az m$ tortenelem ismereteben megjegyeztem hogy lehet csak 1 ev mulva fog ez megjelenni. Nem is ertem mit lehet lovagolni egy olyan kerdesen amit nem tud megvalaszolni meg maga a IE termek kiadoja sem....
-"#2713"-re: nem, szo sincs rola, hogy ezert lenne valami jobb bongeszo. De ha valami kozelebb all a standardokhoz, az nem rossz. Amugy a jobbsaga szamomra nem ebbol fakad, de ez itt most nem is volt kerdes.
-ok vadaskodtam, legyen igazad. Igaz hogy mostani hozzaszolasod sem tartalmazott semmi konkretumot, de ezen ne ragd magad.